Направилата гръмко изявление пред цяла България – фолк певицата Емилия,

...
Направилата гръмко изявление пред цяла България – фолк певицата Емилия,
Коментари Харесай

Новият милионер на Емилия въртял харем! Певицата пак е трета цигулка

Направилата гръмко изказване пред цяла България – фолк певицата Емилия, която унижи някогашния си мъж Коко Динев, че при него не е била преди всичко, май ще се окаже трета цигулка и при новия си мъж.

Както към този момент стана ясно – това е 44-годишният сириец Жорж Фади Башур, който е със противоречива популярност. Той се прочу се е със съмнителни схеми, в които са въвлечени строителни компании, твърди изданието „ 24 часа “. През 2016 година против компаниите му беше извършена зрелищна акция от Столична дирекция на вътрешните работи.

По-любопитното е, че славещите се с полигамията си араби не изневеряват на традициите си. В момента сириеца устоя не една, а няколко дами, измежду които е и някогашната Мис България – Галена Димова, която постоянно може да бъде забелязана в казината да прахосва парите на своя спонсор, написа HotArena.

Както проличава, Емилия би трябвало да се помири и тук с ролята си на следващата жена на потайния предприемач, през чието легло е предходна и друга фолк певица с име като на Емилия.

Башур и Еми се познават от много от дълго време, само че тогава и двамата са си имали други половинки. Тя е била с Коко Динев, а той – с някогашната си брачна половинка, която по националност е рускиня, родена в Москва. Също е русокоска, към които яно Башур има афинитет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР