Направихте опит да обърнете този дебат във вот на недоверие

...
Направихте опит да обърнете този дебат във вот на недоверие
Коментари Харесай

Каракачанов: Опозицията опита да превърне оставката във вот на недоверие

Направихте опит да обърнете този спор във избор на съмнение към държавното управление, съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов по време на разискванията на персоналните промени в кабинета, съобщи БГНЕС.

Каракачанов упрекна депутатите от опозицията, че са изместили фокуса на полемиката по оставката на вицепремиера Валери Симеонов и са изпаднали само в персонални нападки. Той уточни, че не е бил заложен нито един въпрос към наследничката на Валери Симеонов на поста.

„ Целта на целия този спектакъл, който направихте от Българска социалистическа партия, не беше да се направи разискване за това кой е новият човек, който идва. Ако бях аз, бих задал 4-5 въпроса по политиките, по които госпожа Николова, в случай че бъде определена за вицепремиер “, сподели още Красимир Каракачанов.

Каракачанов подчерта, че приходите на българските жители се подвигат, само че съгласно опциите на бюджета, а за образец даде заплатите на учителите, държавните чиновници и военните. „ Не може да отречете, че това държавно управление, колкото и да не го харесвате, направи всичко допустимо, с цел да увеличи приходите “, обърна се той към опозицията.

В изявлението вицепремиерът Каракачанов отговори и на обвиняванията, че той и Вътрешна македонска революционна организация са забъркани в абсурда в Държавната организация за българите в чужбина, където се проверява корупционна скица при издаването на документи, служещи за съображение за придобиване на българско поданство. „ Извадете едно доказателство, че аз или Вътрешна македонска революционна организация са взели една стотинка! “, прикани той. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР