Направихме всичко възможно да присъстваме на срещата. Това каза лидерът

...
Направихме всичко възможно да присъстваме на срещата. Това каза лидерът
Коментари Харесай

Карадайъ към Денков: Стоите до Кирил Петков, който наруши Конституцията

Направихме всичко допустимо да присъстваме на срещата. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Понякога е значимо да знаем от кое място тръгваме. И от време на време е значимо да вършим оценка на нещата, които са настоящи. За да стартираме диалозите би трябвало да има една ясна линия, от която тръгваме. Една такава тематика е, че вие стоите до господин Кирил Петков, който беше министър в нарушаване на Конституцията ", добави Карадайъ.

Ние не желаеме да внушаваме нашата оценка. Ние споделяме факт, на който вие би трябвало да дадете вашата оценка, съобщи Карадайъ. " Например едно такова е противозаконното навлизане по домовете на възрастните хора по инструкции на Рашков.

По някои тематики би трябвало да има ваша оценка, с цел да забележим какъв брой са положителни желанията ви, в умозаключение сподели Карадайъ. " За нас с изключение на цели е доста значимо какво ще се прави и от кого ще се прави ".

България има потребност от кабинет, от държавно управление, само че с цел да се разрешат рецесиите, нужно е първо да бъде решена политическата, добави още Карадайъ. " Ние призовавахме нееднократно за нормалност, само че в основата на тази нормалност е разговорът. "

България има потребност от смяна, само че не и от противозаконен реваншизъм, тъй като съгласно нас битката с престъпността не може да се води с незаконни ограничения, съобщи още водачът на Движение за права и свободи. " България има потребност от смяна на смяната. Вие заведохте страната в по-лоша посока. Когато ние давахме формулировка за модела ГЕРБ, ние сме давали оценка и за вас. Да, смяната е смяна, само че от модела ГЕРБ към по-лошо и по-лошо. "

Акад. Денков стартира да дава отговор на въпросите на Движение за права и свободи, само че те станаха и напуснаха залата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР