Направихме първата совалка. Имаме усещане за скромност и обраност както

...
Направихме първата совалка. Имаме усещане за скромност и обраност както
Коментари Харесай

Третият човек в Продължаваме промяната със заявки: Излъчване на живо на коалиционните преговори и подкрепа за Румен Радев

Направихме първата совалка. Имаме чувство за невзискателност и обраност както в нашия тим, по този начин и в нашите бъдещи съдружни сътрудници. Говорихме с „ Демократична България ”, с Българска социалистическа партия, с Има Такъв Народ – те показаха подготвеност за съществени договаряния. Това съобщи третият човек в „ Продължаваме промяната ” (ПП) Даниел Лорер.

Слагаме камери (стрийминг, лъчение на живо) и демонстрираме – най-малко част от тези договаряния. Нашата вяра е това да се случва от средата на другата седмица – по този начин Лорер разказа по какъв начин ще вървят договарянията за коалиция всъщност, с експертни групи по другите тематики. Надяваме се до тогава сътрудниците да са подготвени със своите специалисти, по думите му.
Денков: Нямам проблем да работя с Кирил Петков и Асен Василев
" Нямам проблем да работя в екип с Кирил Петков и Асен Василев. Бих приел, в случай че дилемите и целите са вярно сложени ", съобщи пре...

По думите му, към този момент никой от евентуалните сътрудници не е споделил, че не е склонен Кирил Петков да е министър председател, само че още не са обсъждани съответни оферти за постове. Не крием, че имаме концепция аз да стана външен министър, проф. Николай Денков – за учебен, Николай Събев (собственикът на „ Еконт ”) – за транспортен. Неформално сме говорили неведнъж с проф. Денков и той е позитивно надъхан.

Даниел Лорер не пожела да разяснява имена в бъдещото държавно управление от други политически сили. Очакваме техните оферти – не ни се желае да раздаваме министерства, преди да почнем работа и да се разберем какво вършим, сподели той.

Ще излезем с съдружно съглашение с доста огромно количество елементи какво считаме да вършим, с цел да са наясно всички, акцентира Лорер пред bTV.

„ Никой не е споделил, че ще е елементарно, когато може да е мъчно ”, призна Лорер по отношение на трусовете в „ Демократична България ” и Българска социалистическа партия.
Слави Трифонов: Ще направя всичко допустимо, с цел да бъде формирано държавно управление още с първия мандат
Както споделих, ще направя всичко допустимо и всичко, което зависи от мен, с цел да бъде формирано държавно управление оптимално бързо още с първия...

Лорер изрично поддържа Румен Радев за втория тур и уточни, че от другата страна е проф. Анастас Герджиков, който счита, че господин Гешев работи добре и нямаме фундаментален проблем с престъпността.

„ Продължаваме промяната ” е центристка партия, по думите на Лорер. Той уточни, че като млад е бил член на младежкото социалистическо придвижване в Израел, само че доста харесва думите на Чърчил, че в случай че на 20 не си социалист, нямаш сърце, само че в случай че си социалист на 40, нямаш мозък. За него, главната разлика сред лявото и дясното в този момент е по какъв начин се преразпределя основаното от пазарната стопанска система благосъстояние към популацията – т.е. разликата е във въпроса „ какъв брой ”, а не „ дали ”.

Моята брачна половинка беше зам.-министър на стопанската система през 2013 година, а нашият фонд по отношение на „ Джереми ” започва през 2018 година. Съпругата ми беше при финансовия министър Асен Василев, а финансовото министерство ръководи Фонда на фондовете, няма връзка с „ Джереми ”, изясни Лорер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР