Направихме красива кампания. Изборите бяха трудни, а резултатът – добър.

...
Направихме красива кампания. Изборите бяха трудни, а резултатът – добър.
Коментари Харесай

Нинова пророчески: Борисов тръгна по моя път, но...

Направихме красива акция. Изборите бяха сложни, а резултатът – добър. Взехме 4 области, петата – Шумен, е на кантар. Там ще желаеме в допълнение броени на гласовете. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Много нападателно, надменно и намерено пазаруване на гласове имаше на тези избори. За да купуваш гласове, би трябвало да имаш запас. Ресурсът е в ръководещите. Бизнесът, който се включи в тази акция, е подвластен.

Ние се включихме с 1 лев дотация против милионите. С 1 лев дотация да те обвинят, че купуваш гласове, е подигравка”, съобщи тя пред bTV.

„ Това, което се случи в Русе и Благоевград, е обединяване и вълна, висока реакция за смяна. Това е повода да съумяваме в тези случаи.

Купуване постоянно има. Важното е дали против този избор ще излезе висока изборна активност”, разяснява още водачът на социалистите.

„ Знам къде ги боли. Това, че цивилен, надпартийни претенденти, събират повече поддръжка. И по тази причина той играе с тези думи доста обикновено.

Борисов го е гняв, че доста хора се сплотиха против модела му на ръководство. Напоследък си изпуска нервите. Показва боязън, изтощение и яд”, съобщи Корнелия Нинова.

„ Не е значимо да разясняваме за какво ни няма в огромните градове, а за какво изборната интензивност е толкоз ниска. В София имаме двойно нарастване на резултата - от 7 ще имаме 15 общински съветници. Борисов загуби общински съветници. Победата е 20 000 гласа при безспорна безапелационна победа на предходни избори”, уточни тя.

„ Не сме разговаряли за проектите на Манолова. Поздравих я за успеха. Каквото реши – това си е неин избор. Пожелавам й триумф, каквото и да реши да прави. Не зная дали ще прави собствен проект”, разяснява още водачът на Българска социалистическа партия.

„ Дали съм мощен водач, или не - ще покаже времето. Трябва да забележим резултатите. Да се налагаш като водач не е еднократно деяние. Наш принос, на новото управление, е новото потомство на млади политици. Те би трябвало да поемат след нас.

Борисов потегля по моя път, само че не стига до дъно, само че закъсня. Аз потеглих по него преди 3 години и си нося кръста. Апатията у хората е към всички партии.

Каза, че ще наложи мандатност за кметовете. Ние го направихме преди 3 години за депутатите. Той ще стартира промяна, която започнах тогава и в този момент дава резултат. Той желае да я стартира в този момент. Новите му кметове ще са след 4 години, а резултат ще има след още 3.

Той си остава безконечният ръководител, само че си лимитира хората ", акцентира тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР