"Направих най-голямото допитване на терен. За един месец имах над

...
"Направих най-голямото допитване на терен. За един месец имах над
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Направих най-голямото допитване на терен

"Направих най-голямото допитване на терен. За един месец имах над 260 срещи. Разговарях с хиляди пловдивчани, зная какво чакат от мен и имам решения ". Това съобщи претендентът на ГЕРБ за Пловдив в изключителното издание на предаването „ Беновска пита “ по Канал 3 четвъртък вечер.

Първата ми задача ще е да събера екипа и да кажа по какъв начин желая да се работи – да се вдигне темпото и администрацията да бъде в услуга на жителите. Мога да стимулирам хората, с които работя. Доказал съм го и отново ще го направя “, разяснява Здравко Димитров.

От първите дни в кметския кабинет той ще работи с специалистите, които ще създадат разбор на трафика. Спешно да се търсят ограничения за неговото облекчение. Здравко Димитров към този момент е имал срещи със експерти от София и Европа, с които е съветвал опциите за възстановяване на системата за ръководство на трафика в Пловдив. Заедно с това хората от екипа му ще работят по бързи ограничения за възстановяване на качеството на услугата в градския превоз, като се усъвършенстват маршрутите и се подобрят графиците на рейсовете. Той в този момент е неточен и има доста недоволства от хората, с които се срещам “, добави Димитров.

Следващата значима задача е да се осъществя програмата по строителство на огромните инфраструктурни планове, които също имат за цел понижаване на тапите. Това са създаване на кръстовища на две равнища и основаване на връзки сред регионите. Необходимо е да се усъвършенства финансовото положение на общината посредством повишение на събираемостта, възстановяване на работата на общинските компании и усъвършенстване на разноските във всяка една активност. Пловдив е прелестен град, а центърът му е незабравим. Има обаче доста работа по кварталите. Голямата ми цел е да върна блясъка на Стария град, съобщи Здравко Димитров в отговор на въпроса какво ще надгражда през своя мандат за централната градска част. В отговор на въпрос какъв е Здравко Димитров като човек той отговори: "Честен. Не давам обещания, които е мога да извърша. Във всичките си срещи съм бил изцяло прям ", акцентира претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив.

Проблемите на града са ясни, по-важно е кой има решимостта и уменията да ги взема решение и защо време ще го направи. Това е значителната разлика сред мен и моите съперници, съобщи още Димитров.

„ Никога не съм взел участие в сделки и няма да го направя. Както към този момент съм споделил, моята съвест е моят шеф. ГЕРБ е спечелилите на първия тур – имаме голямо преимущество в борбата за кмет на Общината. На нас такива не ни трябват – те са за слабите, разяснява Здравко Димитров в отговор на въпрос дали ще влиза в сделки преди втория тур на изборите.

„ Иска ми се след четири години да видя един спокоен град с доста усмихнати хора. Зелен град с чист въздух и чиста питейна вода, в който живеят сполучливите хора на Пловдив “, съобщи на финала на предаването претендентът на ГЕРБ за кмет и прикани феновете от цялата страна да гласоподават с бюлетина 43 за най-хубавите – тима на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР