Направих го, за да има публичен разговор, а такъв в

...
Направих го, за да има публичен разговор, а такъв в
Коментари Харесай

Трус в Демократична България Методи Лалов обвини в дерибействане Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева

Направих го, с цел да има обществен диалог, а подобен в организацията липсва. Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева явно работят непрекъснато за партията, само че явно потеглят по път, който води към авторитаризъм. Това съобщи общинският консултант от „ Демократична България ” Методи Лалов, който се отдръпна като водач на групата на Демократична България в Столичния общински съвет (СОС). Той изиска оставките на Христо Иванов, на Ивайло Мирчев и на Антоанета Цонева.

Според Лалов, Христо Иванов „ оставя хора да развращават концепцията за „ Да, България ”. Той даде образец – Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева редят листите, без да слушат локалните структури и ги вадят в последния миг.
 Христо Иванов отговори на обвиняванията от Методи Лалов Христо Иванов отговори на обвиняванията от Методи Лалов
По-рано през днешния ден (11 октомври) общинският консултант от " Демократична България " в Столичния общински съвет (СОС) Методи Лалов изиска оставкат...

Защо в този момент – Лалов твърди, че все няма подобаващ миг. Той упрекна Мирчев, че вместо да отговори всъщност, правел внушения за Пеевски. Няма вид „ Пеевски ”, „ Прокопиев ” по мой адрес, добави той след думи, че „ господин Пеевски е съдействал за кариерното развиване на доста български магистрати ”. Припомняме, че Лалов беше ръководител на Софийския областен съд и в този момент напомни по какъв начин по това време Пеевски се е намесил на една среща, за което самият Лалов описа.

Лалов обаче отвърна, че да вземем за пример ръководителя на комисията „ Росенец ” Калоян Янков не е претендент за народен представител. 10 знакови млади фигури си потеглиха, за какво – сложи той въпроса и съобщи, че образец по какъв начин не се прави е листата в Русе. До нощес листите не бяха ясни, твърди Лалов.

„ Няколко индивида се пробват да споделят на масата хора по какъв начин да мислят ”, настоя Лалов по адрес на Мирчев и Цонева. „ Хората имат потребност от демократично посланичество, само че ще получат властническо ”, продължи той и уточни, че Христо Иванов е с огромен капацитет и благоприятни условия, само че би трябвало да понесе отговорност, че оставя Мирчев и Цонева „ да дерибействат ”.

„ Няма мотив или спор, в който Ивайло Мирчев да не каже какъв брой пари е дал за партията и какъв брой труд е положил. Нима други не го вършат ”, продължи Лалов с тежките въпроси. 60 дни очаквам информация по какъв начин се харчат парите от Националния съвет, добави той.
 Общински консултант от Демократична България с обвинявания към водача на Да, България: Иванов ръководи недемократично партията Общински консултант от Демократична България с обвинявания към водача на " Да, България ": Иванов ръководи недемократично партията
Общинският съвет от Демократична България Методи Лалов изиска оставката на Христо Иванов в качеството му на ръководител на „ Да, България “. Мот...

Вече вървят клюки, че има подмолна борба в „ Демократична България ”. Лалов е едно от лицата, само че се приказва и за ДСБ – Радан Кънев да се върне на мястото на Атанас Атанасов. Голямата цел е обединяване след изборите с Кирил Петков и „ Продължи смяната ”. Но част от концепцията това да се случи е при по-слаб резултат на Демократична България, да може да стане вътрешната лидерска смяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР