Направи впечатление, че процедурата за отстраняването на Иван Гешев беше

...
Направи впечатление, че процедурата за отстраняването на Иван Гешев беше
Коментари Харесай

Минчев: Освобождаването на Гешев беше скоростно, това е само началото на съдебната реформа

Направи усещане, че процедурата за отстраняването на Иван Гешев беше скоростна. Освобождаването на Гешев е единствено началото на правосъдната промяна, никога не е края. Още първоначално бяха ясни дефицитите на този основен прокурор. Това съобщи пред БТВ от ПГ на " " - " ".
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 413
" Всъщност това болшинство, което го избра през 2019 година, по-късно застана зад него по време на настояванията за предварително освобождение, които бяха подадени с много съществени причини, и се отнасяше много присмехулно на моменти, в този момент към този момент застана много твърдо против Гешев. "

В последните седмици, Гешев сподели хиперактивност, за разлика от предходните 3 години и половина. Видяхме всеобщо искане на имунитети на народни представители, сподели още той. 

" Най-вероятно Петков непринудено ще си даде имунитета, само че първо желае съставяне на краткотрайна комисия в Народно събрание. В рамките на тази комисия ще се види, че настояването е единствено политическо ", добави Минчев във връзка претенции имунитет на Кирил Петков. 

" Промениха се политическите условия, които могат да оказват въздействие на висши магистрати, да оказват въздействие на членове на Висшия правосъден съвет. Така че те да извърнат разсъжденията си и дейностите си по отношение на Иван Гешев ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР