направи разтърсваща изповед за , с когото имаха връзка дълги

...
направи разтърсваща изповед за , с когото имаха връзка дълги
Коментари Харесай

Андреа се ожали: Сегашната на Кобрата ме напада

направи разтърсваща изповед за, с който имаха връзка дълги години.

Певицата призна, че е останала с положителни усеща към някогашния си. Дори поддържали връзка, тя желала да бъдат другари, да си оказват помощ, да се поддържат.

" Това че аз може да подкрепям връзки с него, да бъдем другари, да се поддържаме и така нататък – това е супер, това е ужасно! Но имам и нападателна подигравка от неговата другарка, както той я назовава “майката на моите деца ”. Тя сподели още, че към този момент е татко на две деца, счита, че и тя би трябвало да продължи напред и да гледа личното си развиване.

  " Петнадесет години той е бил там – бил е слушател, фен. Като един човек е живеел с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е дружно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?! ” – не скри певицата.

" Ние имаме страхотни другарски връзки и му поисквам да бъде благополучен ", показа още.

Освен това певицата показа, че актьорското майсторство доста ѝ харесва и фантазията да режисира филми един ден. " Предлагали са ми функции, само че непосредствени функции не ми се играят, второстепенни функции не ми се играят ", сподели, представена от.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР