Направи ли си собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич лична

...
Направи ли си собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич лична
Коментари Харесай

Направи ли си Зингаревич лична гвардия за наказателни акции и всяване на страх?

Направи ли си притежателят на Ботев Пловдив Антон Зингаревич персонална армия по съветски модел, с цел да се „ оправя ” с „ непослушни ” почитатели и инакомислещи чиновници на клуба?
Прочетете още
Както TrafficNews писа  преди дербито с Локомотив двама от тарторите на фракции на бултрсите са били привикани за диалози на Колежа, а по-късно с били бити и заплашвани. Причината за физическата експанзия е била да не се допусне конфигуриране на публиката на клуба против собственика  Антон  Зингаревич  и съветското управление.

Мъжете, които  са били почитателите са се представяли за чиновници на службите за сигурност и полицията. Те даже са размахвали служебни карти и значки преди да се стигне до физическата кавга. Наказателната бригада казвала, че съставляват притежателя на клуба, като са принуждавали водачите на почитателите да не всяват ужас в агитката, а за притежателите да приказват единствено позитивни неща.  След багра те даже били успокоявани, че в „ клуба има доста пари, „ като за всеки ще има по нещо ”.

Личната армия на Зингаревич, които се вживяват, че са по вида на „ Вагнер ” е формирана от хора, които не са от Пловдив. Тя като се изключи че цели да овладее пристрастеностите измежду почитателите, са тръгнали на поход и против инакомислещите в клуба. TrafficNews научи, че част от наемниците са сплашвали треньори от детско-юношеската школа на Ботев. 

Там напрежението също пораства, тъй като в клуба тя е на втори проект, като притежателите разчитат на първо място на чужденци, които се съставляват от мениджърската организация на Зингаревич. Това е една и от големите  болки на почитателите, които все  по-рядко виждат локални момчета в първия тим за сметка на на първо място африкански играчи.

Откъде потегля наказателната войска на Зингаревич и кои са те?

Отскоро " Ботев " има нов началник по сигурността - Дарин Георгиев, който е някогашен наемен боец, взел участие в  няколко частни задачи в чужбина. Също по този начин в клуба работи и юрист, който движи юридически проблеми на клуба в лицето на някогашния вътрешен министър Иван Демерджиев. Охраната на дербито бе обезпечена от охранителната фирма  “Security SKS ”. Фирмата е софийска, като шеф е Стоян Попов, а притежатели са Диана Димова и Серьожа Савов.  

В същото време един от тарторите на наказателната бригада е мъж, който назовават „ Въльо ”.  Той се показва на всички места по друг метод. Пред почитатели  той споделя, че е от ДАНС,  в други срещи, че е  от военното контраразузнаване,  а пред някои се показва и като притежател на новата охранителна компания. Въпросния Въльо се хвалел с контакти на равнище " президентство " и даже демонстративно привиквал началникът на бранш СПС Красимир Антонов.



Друг деен участник в наказателната бригада бил служителя на Първо РПУ Галин Колев. Той е взел участие при респектирането на  тарторите, а на самото дерби е бил видян в ложата на Зингаревич, като съгласно очевидци го придружавал дружно с екипа, който го охранява.

  

Част от групата са и някогашни и сегашни военослужещи.



В  " акциите "  са взели участие Въльо, Дарин и " компания ". Полицаят Колев, също се е присъединил, като е посочил служебна карта и е разяснил на пострадалите, че разполага с информацията за фамилиите им, къде живеят, както и с техните досиета и тези на околните им. Също по този начин е показал, че разполага освен с формалните адреси от регистрацията на пострадалите, както и с адреси, на които те обитават, без да са регистрирани. Това на процедура значи, че са осъществени поредност от противозаконни дейности, като изтегляне на информация от БДС - системата на Министерство на вътрешните работи, както и евентуално нелегално следене. това елементарно може да бъде открито от кого е осъществено, защото всяко влизане във въпросната система се записва. 

Всичко разказано явно се случва със знанието на притежателите, защото един от доближените до Зингаревич - Александър Ослан, е провел срещи с тарторите, на които не е участвал персонално. Ослан се показва за съучастник на притежателя на клуба и е акцентира, че тъст му е някогашен върховен чиновник от Държавна сигурност и непосредствен до управлението на ДАНС. 



До този миг от полицията не са потърсили TrafficNews по отношение на първата обява, макар че там бе обявено, че медията разполага с спомагателна информация по случая. 

TrafficNews ще продължи да следи обстановката във футболния клуб. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР