Направи добро, хвърли го зад себе си и не очаквай

...
Направи добро, хвърли го зад себе си и не очаквай
Коментари Харесай

Неда Спасова с трогателен пост за трудния си път, направи и много мил жест за болно дете

Направи положително, хвърли го зад себе си и не очаквай нищо по-късно, са споделили по-мъдрите от нас хора. Няма по какъв начин да не се съгласим с това изказване, тъй като всяко благо нещо би трябвало да се прави от сърце, а не с очакване, че безусловно ще получим и ние нещо в подмяна. Актрисата от " Откраднат живот " Неда Спасова несъмнено има вяра в същото, тъй като напълно скоро показа за един покъртителен жест, който е направила. Актрисата е дарила своя преносим компютър на 16-годишно дете с киста в мозъка, само че историята на Неда стартира по-далеч.

" Първият ми платен от мен самата преносим компютър. Купих си го със събрани пари от стипендията. " Сцепвах " се за тази стипендия. Беше значима. Родителите ми нямаха опция да ме устоят с задоволително средства за едно младо момиче. От 16-годишна се въртя в " машината за пари ", с цел да оставам жив. Работила съм в магазини, зоомагазини, в кафенета, в питейни заведения, бях хигиенист за малко. Тук сътворявам жълтина, дреме ми, имам и заглавие - " Сестра Райкова чистила кенефи ", написа Неда и добавя, че единственото нещо, което можела да прави във втори курс в НАТФИЗ, отвън времето за лекции, било да чисти офиси от 6 до 8 сутринта.

Виж още:

" Ставах в 4, с цел да мога да стигна на работа. Лягах си в 12, тъй като въпреки всичко като се прибирах в 23 от подготовки, трябваше да се яде, да се прави някаква домакинска работа и да се чете. Беше невероятно да оцелея с 4 часа сън всеки ден. Всеки ден умирах за сън. Спях по аудиториите, по коридорите, по пейките, където намеря. Беше пролет, 20 градуса, а на мен ми е студено, тъй като не съм спала... Така де, напуснах и имах шанс да си намеря друга почасова работа. И да се наспя ", написа още в дългото си признание Спасова, която споделя част от историята си, с цел да каже на повече хора, че и тя се е трудила доста, не се оплаква от страната и намира метод на оказва помощ на нуждаещите се.

" Животът никак не ме е щадил, само че доста ме е награждавал за стоицизма. Винаги ме е награждавал! Благодаря ти, Животе! А в този момент имам шанса да работя това, което обичам! И знаете - главно се лигавя в обществените мрежи, тъй като никой не желае да чете мрачни изповеди. Дърпам се за косите, да не ви обливам с драма, а с нещо радостно и положително. Понякога обаче нямам сили да го върша... Защото имам нуждата да си смъква маската... ", споделя актрисата и добавя още, че е желала да си подари преносимия компютър на детенце, което има потребност и е съумяла да го откри.

Виж още:

" И новият му притежател не е пощаден от живота... Много, доста повече от мен! На 16, с киста в мозъка, която му предизвиква чести припадъци, изгубил неотдавна татко си, баба си и дядо си. Майка му изнемогва, съкратили са я от работа, била заложила неговия преносим компютър, с цел да оцеляват, не са си плащали тока и водата - нямат пари... Готино, а? Викаш си: " Къде е страната? "... Ние сме страната... ", приключва обръщението си Неда Спасова, като приканва хората да бъдат по-добри и да обръщат внимание на тези, които са в неволя.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/nedaspasova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР