Направете своя избор и вижте какво предсказание ще получите! Не забравяйте,

...
Направете своя избор и вижте какво предсказание ще получите!
Не забравяйте,
Коментари Харесай

Направете своя избор и вижте какво предсказание ще получите!

Направете своя избор и вижте какво предсказване ще получите!

Не забравяйте, че предсказанието, което ви дава картата, не е присъда. Това е единствено предизвестие за това по какъв начин ще се развият събитията, в случай че не извършите нищо. И по този начин, какво да се сбъдне и какво не – решавате вие. Всеки от нас постоянно има късмет да промени своята орис.

Карта 1
Погледнете по-отблизо вашето обграждане – някой се пробва да ви навреди. Това може да е човек, който неотдавна е злоупотребил с вашата помощ, или някой, който постоянно ви насочва похвали. Не губете зоркост. Запазете успокоение. Ако някой приказва зад тила ви – не слушайте. Вие сте на прав път. Продължете да вършиме това, което вършиме и ще получите премията си за 7 дни.

Карта 2
Много скоро ще бъдете щастливи. Но това не е причина да се отпускате, в края на краищата, тогава шанс може да ви се изплъзне. Опитайте се да бъдете деликатни: ориста ще ви даде късмет за триумф. Не го пропускайте. Следващите 7 дни са идеални за осъществяване на проекта. Бъдете решителни и действайте!

Карта 3
Тя споделя, че във вашия живот всичко последователно стартира да се подрежда. Проблеми през този интервал не се чакат. А, в случай че се появят, те ще бъдат незначителни. Следващите 7 дни ще бъдат удобни за определяне на контакти. Вие безусловно сте изпълнени със мощ и сила, с цел да се движите напред. Успехът ще бъде ваш сателит. Основното нещо е да повярвате в себе си и в личната си мощ и тогава никой не може да ви изплаши.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР