Направена e проверка на оплакванията на Десислава Иванчева и Биляна

...
Направена e проверка на оплакванията на Десислава Иванчева и Биляна
Коментари Харесай

Началничка на арестите отрече твърденията, че Иванчева получава лоша храна

Направена e инспекция на недоволствата на Десислава Иванчева и Биляна Петрова от храната, изискванията и отношението в ареста, съобщи началникът на бранш " Арести " в работа " Изпълняване на наказванията " - област София Маргарита Дойчинова пред БНР.

" С последните изяви в правосъдна зала се показват неща, които не дават отговор на истината ", сподели тя.

Преди три дни някогашният пиар на община " Младост " Петър Кърджилов сподели във Facebook кофичка от кисело мляко, цялостна с макарони с " сходство на сирене " и разгласи, че двете дами, които са в ареста от 7 месеца, ядат това.



" Храната при нас се доставя от пандиза в София, където се изготвя със специфичен рецептурник и се управлява според от таблицата за калорийност и за качество на храната. Тази таблица е одобрена от Министерството на здравеопазването, Министерството на финансите, Министерството на правораздаването. Целият развой се управлява извънредно строго. Не бихме могли да си позволим нито развалена храна, нито храна с ниско качество ", съобщи обаче Дойчинова.

По думите й храната се дава в независими съдове за еднократна приложимост, на които е записано името на всяко лице. Това значи, че показаната кофичка от кисело мляко не е пристигнала от ареста, безапелационна беше тя.

Дойчинова добави, че изискванията в двата най-големи ареста у нас - ул. " Майор Векилски " и на бул. " Г.М. Димитров " в София дават отговор на европейските нормативи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР