Направен от здрава алуминиева сплав, може да вози човек до

...
Направен от здрава алуминиева сплав, може да вози човек до
Коментари Харесай

Samebike LO26-BKNEW – чудесен e-велосипед за града

Направен от здрава алуминиева сплав, може да вози човек до 150 кг

Samebike LO26-BKNEW е комфортен, постоянен и устойчив градски е-велосипед

Мнозина избират велосипедите като екологично транспортно средство, което в същото време ни поддържа в положително физическо положение. Е-колелото може да е нашият незаместим сателит в града, в парка, както и при пътувания на по-къси дистанции.

Страхотен е-велосипед се предлага на понижена цена в световния онлайн магазин Tomtop – моделът Samebike LO26-BKNEW коства сега 779,99 евро, с доставка от склад в Германия. Това съвременно возило, направено от здрава и лека алуминиева сплав, може да вози човек с тегло до 150 кг и изминава съществени дистанции с едно зареждане на батерията.

Samebike LO26-BKNEW има постоянни 26-инчови гуми и здрава алуминиева структура

На първо място, е-колелото впечатлява с мощния, висоскоскоростен безчетков мотор 48V 350W, с помощта на който развива скорост до 30 км/ч. При каране единствено в електрически режим, велосипедът има пробег до 35-40 км, а при асистирано каране пробегът се усилва до 45-60 км. Батерията с потенциал 10Ah се зарежда изцяло за към 4 часа.

С сходни индикатори за скорост и устойчивост, Samebike LO26-BKNEW се явява дейно транспортно средство за напредване до работата, за учебно заведение и извършване на покупки, а също по този начин и за къси пътешествия. Колелото безспорно ще ви спести блъсканицата в метро, трамваи и рейсове, както и неизгодното и все по-проблемно напредване с автомобил в градовете.

В сгънато положение Samebike LO26-BKNEW се придвижва и съхранява по-лесно и комфортно

Нещо повече, със сгъваемата си структура, е-велосипедът може да се приведе елементарно в плътно положение, тъй че да го пренасяте безпроблемно и да го съхранявате в доста по-малко пространство – а това несъмнено е значително преимущество, в случай че живеете в стеснен апартамент. Колелото не е доста леко – тежи 25,5 кг, а в прегънат тип има размери 103х37х104 см.

Здравата алуминиева структура, постоянните 26-инчови гуми и окачване, мощният мотор разрешават на Samebike LO26-BKNEW да вози човек с тегло до 150 кг, което го прави много универсално транспортно средство – на процедура за всеки човек. Предното окачване  и тръбата на седалката са направени по този начин, че всмукват ударите, и дружно с регулируема височина на седалката обезпечават удобно каране.

На предния панел на Samebike LO26-BKNEW се демонстрират основните индикатори при каране

Безопасността на електрическия велосипед е подсигурена от предни и задни спирачки и, несъмнено, от здравите и постоянни гуми. Колелото е оборудвано с 21-скоростна система Shimano, а яркият LED фар начело прави несъмнено возенето нощем и при неприятна видимост. Предвидени са отбрани от свръх-ток, ниско напрежение и превишена температура.

По всяко време можете да следите основни индикатори, с помощта на предния панел на колелото – на него се демонстрират данни като скорост, положение на батерията, изминато разстояние и други Samebike LO26-BKNEW е наличен в TomTop два цветови разновидността – черен (стандартна версия) и бял (опция). В комплекта влизат още зарядно устройство, принадлежности и документи.

Samebike LO26-BKNEW е за всеки – може да вози човек с тегло до 150 кг

Купи: Samebike LO26-BKNEW – на цена от 779,99 евро, с доставка от склад в Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР