Направен е предварителен оглед на всички детски площадки в град

...
Направен е предварителен оглед на всички детски площадки в град
Коментари Харесай

Обновяват детските площадки и парковата мебел в Крайдунавския парк

Направен е прелиминарен оглед на всички детски площадки в град Видин и е направен лист с нужните поправки. Това ще се случи поетапно, само че в къси периоди. Целта е кътовете за игри да бъдат подготвени за малчуганите, когато времето се затопли. Строителната група към Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ към този момент стартира осъществяване на набелязаните действия. Работата започва от най-посещаваните детски площадки, ситуирани при започване на Крайдунавския парк (в непосредственост до Художествената изложба и до Телеграф капия). Част от оборудванията в тях се поправят, след което ще бъдат пребоядисани. Опасните се отстраняват, а някои детайли ще се подменят. Подобни ограничения ще бъдат подхванати и за останалите детски площадки във Видин.
През тази седмица едно от местата, където се концентрират напъните на строителната група е Крайдунавският парк, в региона от Художествената изложба до Паметника на свободата. Там се преглежда положението на парковата мебел. Вече са сменени кошчетата за боклуци по основната алея, в сектора до Телеграф капия. До няколко дни ще бъдат боядисани и арките, на които са сложени, като подмяната на кошчета ще продължи. Ремонтирани са и няколко пейки, счупени в резултат на вандалски прояви.
 Видин ще има Генерален проект за организация на придвижването Видин ще има Генерален проект за организация на придвижването
Разработеният план към този момент е оповестен на интернет страницата на локалната администрация. Идеята е Генералният проект да влезе в действие още...
Един от целите в работата на общинското дружество е поддържането на парковете и на детските площадки в прелъстителен тип. За да се случи това обаче, значима роля имат и жителите. Община Видин за следващ път приканва да опазваме основаното, с цел да радва всички ни и да прави по-приятна средата, в която живеем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР