Напръскайте с вода дрехите, преди да гладите Ако има намачквания,

...
Напръскайте с вода дрехите, преди да гладите Ако има намачквания,
Коментари Харесай

Как по-бързо и ефикасно да гладим дрехите!

Напръскайте с вода облеклата, преди да гладите

Ако има намачквания, които ви е мъчно да изгладите, напръскайте с вода и по-късно изгладете с ютия с пара. Започнете гладенето с главните области и завършете с ъглите. Премествайте всеки изгладен сектор, тъй че да не се измачка още веднъж.

 15 ХИТРИНКИ за оптимално добре ИЗГЛАДЕНИ облекла 15 ХИТРИНКИ за оптимално добре ИЗГЛАДЕНИ облекла
Човек е редно да върви постоянно подреден, чист и изгладен, без значение къде отива и къде се намира. Дрехите са значима част от живота на хора...

След като сте подготвени, допустимо най-бързо сгънете или окачете на закачалки изгладените облекла. А в случай че в ютията има останала вода, по-добре я изпразнете.

Използвайте алуминиево фолио

Сложете алуминиево фолио под покривалото на дъската за гладене, в случай че бързате и желаете да съкратите оптимално времето за гладене. Как работи този трик? Алуминиевото фолио отразява топлината, която ютията излъчва, като дейно изглажда дрехата и от другата страна. Така няма да се постанова да гладите и от двете страни на облеклата.

Използвайте сешоар

На правилото на сушилнята и въздушната бликам топъл въздух е опция за унищожаване на леки гънки. Навлажнете дрехата на мястото, където е гънката и включете сешоара – останалото е ясно. Имайте поради, че този вид е подобаващ за не толкоз измачкани облекла.
 Трикове за съвършено изгладени облекла Трикове за съвършено изгладени облекла
Гладенето мъчно може да се назова прелестно развлечение. Затова събрахме за вас 5 най -добри лайф хака, които ще ви оказват помощ да улесните...

Под душа

Съвсем явно е, че парата оказва помощ на гънките по облеклата да се изгладят. Докато се къпете, сложете облеклата си на окачалка в банята за към 10 минути. Това е доста постоянно срещан прийом в хотелите.



Гладете с вярната техника

Може да ви наподобява разумно, само че не всички хора гладят вярно. За да си спестите време и неприятни петна/черти по облеклата, гладете ги с придвижвания по цялата дължина на дрехата, без да местите доста ютията напред-назад.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР