Напоследък все по-упорито се говори за Григор Димитров и връзката

...
Напоследък все по-упорито се говори за Григор Димитров и връзката
Коментари Харесай

Когато Григор Димитров и Мадалина Геня се натискат като тийнейджъри

Напоследък все по-упорито се приказва за Григор Димитров и връзката му с румънската актриса и модел Мадалина Геня. Истината обаче е, че и двамата непрестанно дават мотив за това.
 Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня
Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня

Закачките на българския тенисист и румънската актриса

Откакто въпросната дама няколко пъти беше засичана на тенис мачове на Григор Димитров и двамата споделиха няколко общи вечери, в обществените мрежи започнаха да зачестяват постовете им със закачки и любовни послания.

След провокативната секси фотосесия на двамата, която както мистериозно се появи, по този начин и изчезна от профилите им, в този момент Григор и Мадалина не престават да се изясняват в обич един към различен - този път обаче не с картинки, а със снимков материал, на който показват близостта си. 

Григор Димитров и новата му обич - румънката Мадалина Геня, споделиха нови горещи фрагменти в Instagram. Двамата се снимаха дружно на Уимбълдън - мястото, където се организира третият шампионат от Големия шлем за годината.

" Първо посещаване на Уимбълдън с Мадалина Геня ", написа Димитров в своя Instagram и разгласява тяхна обща фотография. На профилите си в обществената мрежа двамата споделиха и малко видео, на което седят на една скамейка и са прегърнати. Димитров целува Мадалина неколкократно по бузата.

" Чакаме рейса за Уимбълдън на гарата ", отбелязва Геня във видеото.
 Загадъчната секси фотосесия на Григор Димитров и Мадалина Геня
Когато Григор Димитров и Мадалина Геня захвърлят облекла и задръжки

Мистериозните фотоси на румънската актриса и родния тенисист

Не можем да отречем, че за пръв път от доста време насам Григор Димитров е толкоз открит и проявяващ връзката си. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, българският тенисист не си позволяваше такива закачки и потвърждение на възприятията в обществените мрежи. По всичко проличава, че нещата сред него и румънската хубавица са много съществени. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР