Напоследък времето не беше най-доброто, тъй като бяхме подложени на

...
Напоследък времето не беше най-доброто, тъй като бяхме подложени на
Коментари Харесай

Трикът на гримьора, за да спре очите да се движат при бурен вятър и дъжд

Напоследък времето не беше най-хубавото, защото бяхме подложени на вятър, дъжд и даже торнадо в някои елементи на Обединеното кралство – само че една жена разполага с съвършения метод за гримиране, с цел да подсигурява, че гримът на очите ви остава имобилен даже и при най-големите кишави стихии.

Мелиса Мърдик, гримьор на звездите, сподели на хората по какъв начин да нанесете „ прелестна очна линия с водна линия “, която не помръдва. Тя сподели, че би трябвало да прави външния си тип " през ​​цялото време за червени килими и да го накара да остане " и че желае да показа тайната си. Първо, тя предложи да не употребявате молив.

Вместо това тя предложи " водоустойчива кремообразна линия - не течност, не гел, не молив - крем. " Тя сподели продукта на L'Oreal, който се канеше да употребява, и по-късно изясни, че би трябвало да вземете четка с плоска линия, като четката „ Wing It “ от Elf Cosmetics.

„ Тук нещата стават странни “, пошегува се Мелиса, обяснявайки, че първата стъпка е „ да изсъхне водната линия на дъно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР