Напоследък в интернет изтекоха няколко моделни номера на бъдещи Sony

...
Напоследък в интернет изтекоха няколко моделни номера на бъдещи Sony
Коментари Харесай

Sony подготвя смартфон с 4K дисплей

Напоследък в интернет изтекоха няколко моделни номера на бъдещи Sony Xperia смарт телефони. Информацията идва от така наречен UAProf (User agent profile), документи подавани от производителя до Open Mobile Alliance. Друг източник на “течове” е базата данни за бенчмаркове GFXBench

Сред моделите, които се чака да се появят през идната година да вземем за пример е Sony H4233. Моделът ще предлага 6-инчов екран с Full HD резолюция (1920 на 1080 пиксела), 4GB RAM, и 64GB вградена памет. Задната камера ще е 21-, а предната 15-мегапикселова.

Sony H4133 пък ще е с 5,2-инчов Full HD екран, 3GB RAM и 32GB вградена памет. Това ще е устройство от междинен клас, оборудвано с процесор Snapdragon 630. Очаквано, устройството ще идва с операционна система Android 8 Oreo.

В края на предходната седмица изтече информация за още две устройства – Sony HB 8116 и HB8166. Това ще са смарт телефони от висок клас, оборудвани 4K екрани (3840 на 2160 пиксела). Сред останалите функционалности е налице и поддръжка на Bluetooth 5.0.

Новите флагмани може и ще наподобяват по друг начин… В края на септември Кеничиро Хиби, ръководещ бизнеса на Sony в Индия, заяви в изявление за The Indian Express, че компанията има намерение да предложи на пазара устройста в нов дизайн. Той би трябвало най-накрая да размени актуалната визия на продуктите на японската компания, който не е променян към този момент няколко години.

Според наблюдаващи една от главните аргументи за изоставането на производителя в региона на мобилните устройства е точно поостарелият дизайн.

Междувременно Sony реализира впечатляващи триумфи в сфери като безогледалните фотоапарати. В тази сфера компанията на процедура е водач, предлагайки компактни тела, с продуктивност на професионалните решения.

Най-силното на Sony обаче e PlayStation бизнесът. Благодарение на него компанията чака да реализира най-високата си облага от 1998 година насам. За тази година от там плануват цели 346% растеж на оперативните доходи.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР