Напоследък сценичните изяви на Никол Шерцингер може да са доста

...
Напоследък сценичните изяви на Никол Шерцингер може да са доста
Коментари Харесай

Какво прави Никол Шерцингер преди концерт

Напоследък театралните изяви на Никол Шерцингер може да са много по-малко от преди, само че това не значи, че към този момент не са толкоз значими за нея. Дори в противен случай - напрежението преди да излезе на сцената е още по-голямо, а тръпката - все по този начин мощна.

Снощи, 13 декември, обичаната на Григор Димитров взе присъединяване във втори поред театър на Андреа Бочели на сцената на Madison Square Garden в Ню Йорк. Никол излезе на сцената първо с дълга, черна рокля, която по-късно размени с хубав червен тоалет.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@latenicolefan112018) на Дек 13, 2018 в 11:45 PST

Но какво се случва в минутите преди прожекторите да осветят Шерцингер и всички да й ръкопляскат? На първо място - финални линии по тоалета, грима и прическата. И постоянно има и няколко секунди за централизация.

 Григор Димитров, Никол Шерцингер, Михаела Филева и няколко самопризнания
Григор Димитров искрено за Никол Шерцингер

И какво общо има с Михаела Филева

Певицата качи още една фотография в профила си в Instagram, под която сама написа, че се моли преди да излезе на сцената . Явно това е нейният метод да се приготви душевен за изявата си и очевидно той е сполучлив.

Вижте тази обява в Instagram.
Backstage - praying right before I go out. Had the honor of singing two new songs for the very first time in front of Andrea’s sold out #madisonsquaregarden!

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Дек 13, 2018 в 5:04 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР