Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната. Това написа

...
Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната. Това написа
Коментари Харесай

Трифонов с предупреждение към „Продължаваме промяната“: Правят и говорят каквото си искат

Напоследък стават неразбираеми неща в ръководството на страната. Това написа ръководителят на „ ИТН ” Слави Трифонов в формалната си Facebook страница.

„ Да, знам, че звучи малко необичайно, в случай, че „ ИТН “ е част от ръководещата коалиция, само че е реалност “. Нелеп факт, добавя Слави Трифонов.

По думите му това се дължи на обстоятелството, че представителите на „ Продължаваме промяната “ в този кабинет не се допитват до съдружните си сътрудници и доста постоянно вършат каквото си желаят.

„ И доста постоянно това въобще не е положително за страната. Много постоянно и приказват. Разни хора от тях приказват без да има потребност по тематики, от които не схващат. Примерите са доста. Например, за казуса със спрените газови доставки и договарянията за нови енергоизточници, най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова. И двамата са невероятни специалисти по енергетика, изключително Лена. По-лошото е, че приказват погрешни неща, да вземем за пример за предстоящата цена на газа. И освен. Създават погрешни упования. И вредят на мъчно провежданите договаряния “, написа Трифонов.

Той дава и още образци.

„ В тази рецесия, основана от войната в Украйна, сума ти хора изясняват какви ограничения ще се приложат. Обясняват ги, все едно са последна инстанция. Обясняват и дават обещание. С дребната разлика, че нищо от обещаното към момента не е разисквано и не е признато от съдружните сътрудници. Или път опитът на Асен Василев да прескочи освен Парламента, а и съдружното съглашение за метода, по който страната да одобри еврото “, отбелязва Трифонов.

Лидерът на Има Такъв Народ счита, че няма потребност да приказва за „ казуса със Северна Македония “, защото всички са разбрали за нерегламентираните опити на Кирил Петков и съветниците му да заобиколят националния интерес.

„ Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по една спекулация на ГЕРБ? Къде са тези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела " ГЕРБ ", в случай, че в кабинета има фрагменти на ГЕРБ като министри? “, написа още той.

„ Защо споделям всичко това? Казвам го като предизвестие. Надявам се да са ме разбрали “, приключва постът си Трифонов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР