Напоследък Селена Гомес говори честно и открито за поддържането на

...
Напоследък Селена Гомес говори честно и открито за поддържането на
Коментари Харесай

Селена Гомес с послание да ОБИЧАМЕ тялото си: „Истинските коремчета са на МОДА“

Напоследък Селена Гомес приказва почтено и намерено за поддържането на позитивно отношение към тялото, без значение от килограмите и несъвършенствата по него.

От известно време певицата се изявява и в Тик Ток и неотдавна за следващ път прикани почитателите си да обичат себе си. Във видеото тя демонстрира коремчето си и декларира, че не го гълта, с цел да наподобява по-слаба, добавяйки: „ Истинските коремчета още веднъж са на мода “.

Феновете реагираха на посланието ѝ с лавина от позитивни мнения. „ Не знаете какъв брой доста това оказва помощ на нас, младите дами. Благодаря ви “, „ Ти си страхотна мотивация за мен “, „ Харесва ми позитивното ти отношение “, гласят дребна част от мненията към поста.

През последните години Селена е следващата звезда, която е подложена на унищожителни мнения по отношение на тежестта ѝ. Миналата година тя призна пред „ Вог “, че килограмите ѝ доста варират, тъй като страда от лупус.

„ Това се дължи на медикаментите, които ще би трябвало да одобрявам до края на живота си. Теглото ми варира от месец на месец. Забелязах, че хората започнаха да ме нападат поради килограмите. Но в действителност това е моята истина, фигурата ми зависи от това, което се случва в живота ми “, посочи тогава Гомес.

По-рано тази година звездата разгласява видео, в което се любува на нездравословна храна и даде да се разбере, че не я интересува какво споделят критиците. Тя напомни, че постоянно ще има някой, който да каже, че е едра, различен, който да я мисли за дребничка, трети, който да напише, че избрани облекла не ѝ стоят добре. Въпреки всичко Селена е безапелационна, че е съвършена тъкмо такава, каквато е.

В момента Селена е на отмора в Италия, където прекарва ужасно със свои другари и продуцента Андреа Йерволино. Снимките от ваканцията на поп звездата, която не разрешава суетата да попречи на чудесното ѝ въодушевление, вижте в галерията:

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР