Напоследък се забелязва много любопитна тенденция сред футболните анализатори в

...
Напоследък се забелязва много любопитна тенденция сред футболните анализатори в
Коментари Харесай

Бавни им били крилата, знаели им играта...

Напоследък се вижда доста любопитна наклонност измежду футболните анализатори в България. Изведнъж всички, безусловно по едно и също време и непринудено, видяха какъв брой слаб тим е Лудогорец ...

Крилата на седемкратния следващ първенец на страната станаха мудни.

Взаимодействието сред обособените линии в играта на тима се загуби.

Футболистите на " зелените " започнаха да наподобяват изтощени .

Не се откри треньор, който да им пасне на стила , макар че този жанр от дълго време е явен и прочут на всички.
 Снимка 416544
Източник:

Специалистите побързаха да разгласят, че идва краят на една епоха . Шампионската такава на " орлите ". Всеки от тях гордо сочи с пръст несъвършенствата в постройката на състава и слабите места, пролуките в него, в които разградчани се пропуквали.

Излезе по този начин, че надали не Любо Пенев се възползвал от чутото и прочетеното в медиите, с цел да победи в Разград за Купата на България.
 Снимка 416011
Източник:

А истината е, че протичащото се в Лудогорец е естествен стадий от един изцяло натурален развой .

Няма нищо на този свят, което непрестанно да нараства. Да набира все по-голяма и по-голяма мощ, известност и така нататък, без в един миг да стартира да се свива. Няма такава Вселена. Няма подобен филм. Рано или късно всеки развой изпада в декаданс . Напълно обикновено и възможно, според всички познати закони и парадигми.

Няма нищо изненадващо в обстановката с първенците на България.
 Снимка 416547
Източник:

Това сигурно беше предстоящо .

Все същите футболисти , играещи по същия метод , залагащи на едни и същи мощни страни , смятайки че те компенсират в задоволителна степен несъвършенствата. Не е доста мъчно да се досети човек, че това рано или късно ще завърши.

Нека обаче имагинерните проблеми, които очевидно са сносно забележими с въоръжено око, не заблуждават никого .

Лудогорец може да забави развиването си. Може да стартира да позволява нови и нови неверни стъпки като тази против ЦСКА. Но затихването на експанзията на отбора из футболните терени у нас и зад граница сигурно няма да се случи просто по този начин , с тракване на пръсти. И ще отнеме повече от единствено един мач, както към този момент прозряха някои водачи на публично мнение.
 Снимка 416546
Източник:

Нека не не помнят критиците на отбора, че средства се влагат и ще не престават да се влагат по повече от стабилен метод в Разград. Финансовият тил сигурно е належащо изискване за битие на всеки футболен клуб в България, а и освен.

Виж, в случай че този тил изчезне , тогава темповете на разпад ще са доста бързи. Както видяхме не един и два пъти с други клубове в страната, някои от които към този момент съществуват само в предишното. В прашните страници на футболната ни история.

Дали този противен сюжет е вероятен за първенците? Едва ли . Поне не в обозримо бъдеще.
 Масова чистка в Лудогорец след края на сезона
Масова чистка в Лудогорец след края на сезона

Голяма част от футболистите на " орлите " ще бъдат освободени

Но дано тези, които по традиция са привикнали всякога, когато даден тим не е на познатата висота, да се спускат като лешояди, късащи от към момента живата му плът, да не бързат със заключенията .

Има време до края на сезона. Да, на всички неутрални почитатели ни се желае най-сетне футболното статукво у нас да бъде нарушено . Да забележим по-динамична конкуренция. Да забележим конкуренция на друго равнище. И несъмнено нов първенец . Всичко това към този момент стартира последователно да се случва. Процесът бе стартиран. Не се знае какъв брой дълго ще продължи.
 Снимка 416048
Източник:

Но ще бъде добре, в случай че прогнозите бъдат малко по-реални. Че току-виж първенците потвърдили още в идващите си два мача , навръх " сините " и " алените ", че крилата им към момента не са чак толкоз мудни, взаимоотношението сред линиите на игра в действителност е на отлично равнище, а футболистите на Лудогорец напълно не са изтощени. Или пък демотивирани.
 Снимка 416548
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР