Напоследък раздвоението в обществеността е твърде голямо. Разбира се поводите

...
Напоследък раздвоението в обществеността е твърде голямо. Разбира се поводите
Коментари Харесай

Найо Тицин раздели мнозина българи със своята подписка

Напоследък раздвоението в обществеността е прекомерно огромно. Разбира се мотивите са пандемията, а към този момент и войната покрай нас. А тези дни журналистът Найо Тицин, който от години живее зад границите ни съществено разтревожи мнозина от хората у нас. Причината е самодейност, която той разгласи като необятно употребена в Европейски Съюз – а точно импортираната от Тицин самодейност за подмяна името на улицата, където се намира Руското посолство в столицата.
В обществените мрежи и по медиите редица видни персони и измежду обществеността се развихриха разногласия и алтернативи – подкрепящи концепцията и такива, които считат решението за това като доста извънредно, а доста от българските жители даже го дефинираха като неприемливо.

Странното е, че самодейността в действителност идва от украйнската дипломация у нас, които дават това предложение за преименуване на улици в България. Пример имало и в други старни от Европа. Съответно и самия Тицин показа, че из цяла Европа е цялостно с наименования от вида Героите на Украйна. Със сигурност има към този момент изменени улици с сходни имена да вземем за пример в Тирана ( Албания) и в балтийската столица Рига.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР