Напоследък публиката не е впечатлена от действията на студиото BioWare

...
Напоследък публиката не е впечатлена от действията на студиото BioWare
Коментари Харесай

След Anthem – студио BioWare обсъжда бъдещето на Dragon Age и Mass Effect

Напоследък публиката не е впечатлена от дейностите на студиото BioWare и новата игра Anthem. Феновете се чудят за какво основателят на хитовите сингъл-плеър франчайзи Dragon Age и Mass Effect, ненадейно се ориентира към кооперативни мултиплеър заглавия. Без романси, без NPC другари и без повсеместен надзор върху ориста на света, какво се случи с формулата на BioWare?

Това са въпроси, които геймърите задават на разработчика и той се пробва да им отговори. Изглежда обаче известието не се възприема добре, по тази причина основният управител Кейси Хъдсън реши да бъде пряк в Twitter. Той показа:

„Странни неща се въртят към това по какъв начин бъдещите ни игри ще бъдат повлияни от Anthem. Разбира се, че когато създадем играта Dragon Age, ще я проектираме от белия лист въз основата каква би трябвало да бъде една Dragon Age игра. Същото е и с Mass Effect.“

Той добави: „Anthem е нещо характерно, друго от другите ни IP-та. Това, което ще заемем от нея, е всичко каквото сме научили от създаването на игри; това е непрекъсната еволюция за нас„.

Феновете непрестанно приказват за евентуалната Dragon Age 4, и информацията на Хъдсън несъмнено е ясно удостоверение. Споменаването на Mass Effect също е радостна вест – въпреки всичко франчайзът беше зарязан след излизането на Mass Effect: Andromeda. Във всеки случай ще би трябвало да изчакаме – Anthem излиза в края на февруари идната година и студиото BioWare би трябвало да издава в допълнение наличие в идващите месеци. Но несъмнено ще чуем повече за Dragon Age 4 доста скоро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР