Напоследък последователите на младата кандидат-пиарка се чудят защо не спира

...
Напоследък последователите на младата кандидат-пиарка се чудят защо не спира
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала извя бразилско дупе за 15 бона


Напоследък почитателите на младата кандидат-пиарка се чудят за какво не стопира да се снима по долни дрехи и да демонстрира фотосите в обществените мрежи. Прави усещане, че тя показва главно задните си елементи за разлика от множеството девойки на същата възраст, които избират да демонстрират гърди. Оказва се, че дъщерята на Гала има сериозна причина за тези прояви на ексхибиционизъм. Наскоро тя е напълнила дупето си със солидно количество силикон. На най-новите ѝ фотоси нейните задни елементи наподобяват по този начин, като че всеки миг ще се разпилян. Те нямат нищо общо с типа си преди няколко месеца. Тогава дупето на младата Мари бе надалеч по-прибрано и непретенциозно на тип, каквото апропо е и на майка ѝ Гала.
Според фитнес фанатици, сходна смяна е невъзможна единствено с извършения. „ Със спорт може да повдигне дупето, само че не и да му придаде нова форма”, настоявам те. И считат, че единственото пояснение за изгледа откъм гърба, който демонстрира Мари, е пластична интервенция.

Според инспекция на „ Уикенд”, в България сходна намеса коства към 15 000 лв.. Сумата е много огромна за джоба на едно 21-годишно момиче, което към момента учи в университет, тъй че може би става дума за подарък от майка ѝ, татко ѝ или някой различен. Не е изключено обаче парите да са спестени от самата Мари. Както е известно, от много време тя взе участие във всевъзможни рекламни акции като инфлуенсър в интернет и се приказва, че взимала към 500 лв. за всяка фотография с търговски артикул, която разгласява в обществените мрежи. Отделно от това се изявява и като актриса в уеб сериала „ Унилайф”. Само един негов епизод се гледа от към 30 000 души, което значи, че най-вероятно дъщерята на Гала взима положителни пари и от тези свои изяви.
Според осведомени, тя към момента живее при майка си, която я устоя. Всичко, което печели, се налива в персоналните ѝ ползи, а в тази ситуация – в нейните задни елементи. Друг е въпросът дали концепцията с огромното дупе е добра.

„ В момента краката ѝ са като щеки, а задникът – като надуваема топка. Не ѝ отива!”, безапелационни са почитатели на Мари в обществените мрежи. Въпреки това тя явно харесва новите си форми и най-вероятно ще продължи да ги показва на висок глас. Няма да е изненада, в случай че скоро изненада публиката си с нови промени във външни си тип. Дано единствено не прекали с количествата силикон.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР