Напоследък по-спокойно приемам несправедливостта, каза пред Мон Дьо по Нова

...
Напоследък по-спокойно приемам несправедливостта, каза пред Мон Дьо по Нова
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев: Не си броя парите, не помня нито един направен милион

Напоследък по-спокойно одобрявам несправедливостта, сподели пред Мон Дьо по Нова тв гл. изпълнителен шеф на " Уолтопия ". 

Исках да стана космонавт, само че осъзнах, че няма да стане, по тази причина взех решение да бъда авиатор. Най-много наслаждение ми доставяше науката и взех решение, че ще бъда физик. Мислех си, че щях да се усещам по-добре в случай че бях станал физик, в сравнение с в този момент, изясни още предприемачът. 

Никога не съм мечтал да бъда предприемач. Станах подобен без да съм го желал. Не желая да се окайвам. Добре се усещам в тази роля, само че не е естествена ми роля. Най-добър съм в науката, добави още той.

По думите на Пенчев той освен не има вяра безусловно на хората, с които работи, само че не има вяра безусловно и на себе си. 

Не съм добър договарящ, не съм добър сделкаджия.  Но енергичността оказва помощ за триумфа. Не съм блестящ разум, само че не съм и малоумен, сподели още Пенчев. 

Не си броя парите и не помня нито един изработен милион. Първите ми пари са най-трудно изкарваните. Никога не съм си купил нещо прекомерно скъпо, с изключение на една кола. Не си закупувам неща, тъй като са скъпи, добави шефът на " Уолтопия ".

" За доста неща съм бил лаком, като множеството мъже за дами, за прекарвания - да видя света, за победи. "

Ще ми се да мисля, че съм добър брачен партньор. Удовлетворен съм и от бащинството си, сподели още предприемачът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР