Напоследък Петя Дикова е станала много активна в социалните мрежи.

...
Напоследък Петя Дикова е станала много активна в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Петя Дикова разплака баща си

Напоследък Петя Дикова е станала доста дейна в обществените мрежи. Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева споделя много забавни фотоси и истории, с които прави почитателите си съпричастни с нейния цветен живот.

Тези дни Дикова реши да зарадва приятелите си с ретро фотоси, които до този миг не е показвала обществено. Освен това разкри неподозирана история за нейния дядо, а по-късно и преживелица с татко й Сашо Диков.

"Това съм аз на 3. А това е моят дядо Ангел. Беше висок 2 метра и беше боен, геодезист. Можеше да стреля, да язди, да разсмива и да подарява детство. Той е правил топографските карти на България, по които още учат в учебно заведение. На днешния ден постоянно слагаше униформа, а баба Славка ходеше горда. Като гледаха парада, той си спомняше за величието на армията, а тя, въпреки и за няколко часа, побеждаваше остеопорозата.

Липсват ми. А аз си поисквам да отгледам почтени мъже Честит ден на храбростта и празник на Българската войска ", написа Петя във връзка празника на 6-ти май.

По случай празника на радиото и малкия екран Петя също се похвали, че от доста дребна се е сблъскала с тази магия, която по-късно се трансформира в нейна специалност. "Първият път, когато тати ме е завел в Българска национална телевизия, съм била на 4 (според мама), съгласно него - по-голяма. Според мен цялата спортна редакция се грижеше чудесно за любопитното дете с опашките. Започнах работа в малкия екран, когато бях на 15. Но през днешния ден, в деня на радиото и малкия екран, благопожелавам празника на моя кумир - татко ми - за белите коси, посребрели от уволнения, борби и правила ", разчувства родителя си Дикова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР