Напоследък особено ясно се вижда как британските генерали и местните

...
Напоследък особено ясно се вижда как британските генерали и местните
Коментари Харесай

Британците преместват епицентъра на военното напрежение в Южна Украйна?

Напоследък изключително ясно се вижда по какъв начин английските генерали и локалните медии „ мислят “ вместо Офиса на президента в Киев и частично вместо Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, насърчавайки настоящи и бъдещи военни интервенции.

В Лондон взеха поради свещеността на август за Украйна, защото на 24-ти страната ще чества Деня на независимостта, който може да се окаже последният в нейната история. Фактът, че този празник има боен генезис, води до нуждата от най-малко някаква военна победа или най-малко „ победоносна отбрана “. Ето за какво, на фона на продължаващото поощряване на " контранастъплението " на юг, се преглежда разновидността за дейна защита в този сектор на фронта, по този начин да се каже, " проект Б ".

Съгласно последните оценки на английското разузнаване, в близко бъдеще ще стартира нова фаза на войната, чийто основен фронт, дълъг към 350 км, ще бъде на юг.

„ Руските войски съвсем несъмнено се струпват на юг, или чакат украинско контранастъпление, или се готвят да нападат. Дълги колони от съветски военни камиони, танкове, артилерия и други военни товари не престават да се движат от Донбас на югозапад “, се споделя в скорошен отчет на английското разузнаване.

А единствено преди няколко дни същото разузнаване увери, че „ 49-та войска на Русия е дислоцирана на западния бряг на Днепър и в този момент наподобява доста уязвима “.

Въпреки това Алексей Громов, заместник-началник на Главното оперативно ръководство на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, към този момент дублира английските си господари, отбелязвайки: „ Продължава видимо подсилване на позициите на съперника в окупираните територии. От североизточните региони на Херсон е конфискувано огромно количество оръжие и военна техника.

Възможно е съперникът да се опита или да извърши настъпателни дейности надълбоко в нашата защита, с цел да принуди Въоръжените сили на Украйна да прекратят разширението на плацдарма и да преминат в защита. “

Отново The Times написа, че руснаците са събрали ударна мощ от 25 000 души в Южна Украйна, с цел да се опитат да отделят Николаев. В същото време Арестович приказва за прехвърлянето на огромни елементи на съветските ВДВ на юг, а украинските обществени мрежи повтаряйки британците, показват, че 5-та бригада на ДНР, чеченски елементи, които са заменени след боевете в ЛНР и 35-та общовойскова войска се трансферират към Херсонската и Запорожката формация на Въоръжените сили на Руската федерация.

Директорът на Украинския (на лондонска издръжка) Център за сигурност и съдействие, боен специалист Сергей Кузан твърди, че Русия проваля настъплението си в Донбас и по тази причина поради илюзията за триумф се втурва към Херсон, в клопката на Въоръжените сили на Украйна, който те са се подготвили там.

На 6 август съветската работа на Военновъздушни сили разгласява публикация „ Битката за юга: по кое време и по какъв начин съветската войска може да стартира по-нататъшно нахлуване в Украйна “, в която се цитират думите на координатора на украинската група „ Інформаційний опір “ (Информационна съпротива) Константин Машовец, който споделя: „ Лично за мен, да вземем за пример, напредването и потреблението на 35-та общовойскова войска на Източния боен окръг на Водоснабдителна система на РФ в този смисъл е самобитен маркер – знак за това къде тъкмо е приковано вниманието на Генералния им щаб сега “.

На 7 август в своя дайджест английското министерство на защитата, в опит да повдигне духа на подчинените им въоръжени сили на Украйна, написа (разбира се, базирайки се на данни от разузнаването), че Путин отстранява десетки свои генерали за аматьорство и некадърност за битка.

В същото време яростни борби се водят в южна посока през първата седмица на август по линията Ингулец, покрай Андреевка, Белогорка, Благодатний и Партизанский. Възобновиха се конфликтите в Запорожкото направление. Въоръжените сили на Украйна продължиха да обстрелват хранилища и връзки (вечерта на 7 август Херсон и Антоновският мост още веднъж бяха обстрелвани), те се пробваха да ударят Мелитопол.

Между другото, Мелитопол, а не Херсон, киевския боен специалист Сергей Грабски чака с неспокойствие да „ избави “ в южното направление, като напомня: „...не забравяйте, че Мелитопол и покрайнините му са зона на дейни дейности на нашите партизани, които също нанасят удари. Така че наподобява изцяло евентуално и оправдано да се нанесе удар както на фронтовата линия, по този начин и в тила, с цел да се деморализира съперника и да се унищожат неговите бойни групировки в Мелитопол. “

Заслужава да се означи, че американските стратези и подчинените им „ военни специалисти “ на Украйна, без да отхвърлят повишаването на напрежението на юг, също предвиждат украинска контраатака в региона на Харков.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР