Напоследък ни липсваха поводи, на които да видим повече от

...
Напоследък ни липсваха поводи, на които да видим повече от
Коментари Харесай

Великолепна в зелено: кралица Летисия се появи на Националния празник на Испания заедно с по-малката си дъщеря

Напоследък ни липсваха мотиви, на които да забележим повече от формалния жанр на Летисия Ортис , само че не щеш ли Националният празник на Испания  събра краля и кралицата на страната за отбелязване на специфичния ден - 12 октомври.

Към тях се причисли и по-малката им щерка - 15-годишната инфанта София , с която участваха на боен церемониал в столицата Мадрид.

Вижте фотоси от събитието в галерията тук:
 Летисия Ортис и испанското кралското семейство на националния празник на страната  Летисия Ортис и испанското кралското семейство на националния празник на страната  Летисия Ортис и испанското кралското семейство на националния празник на страната  Летисия Ортис и испанското кралското семейство на националния празник на страната
За празника испанската кралица облече модел на испанската марка Vogana в колорит култивиран чай. Освен десенът на точки, елегантност на роклята от шифон придават елементи като бухнали и изрязани ръкави, надипленото деколте и колана към талията.

Визията на Летисия беше допълнена от комплект обувки и чантичка на Magrit в бяло , а прибраната ѝ на кок коса разкриваше  чифт обеци с перли и диаманти .

До родителите си принцеса София се появи в тъмносиня рокля Carolina Herrera на едри бели точки, съчетана с ниски обувки от Mathildas в по-тъмен цвят.

След военния церемониал крал Фелипе Шести и кралица Летисия посрещнаха  дипломати и испански високопоставени лица на банкет  в Тронната зала на Кралския замък.

Националният празник на Испания, отбелязван ежегодно на 12 октомври,  празнува откритията на Христофор Колумб , който на тази дата се отправя на експедиция.

Друго значимо събитие, на което видяхме скоро испанската кралица, бе погребението на Елизабет Втора. Вижте фотоси на Летисия от въпросния ден тук:
 Испанското кралско семейство в Лондон за погребението на кралица Елизабет  Испанското кралско семейство в Лондон за погребението на кралица Елизабет  Испанското кралско семейство в Лондон за погребението на кралица Елизабет  Испанското кралско семейство в Лондон за погребението на кралица Елизабет
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР