Напоследък научих, че не е важно кой ти липсва, а

...
Напоследък научих, че не е важно кой ти липсва, а
Коментари Харесай

Напоследък научих, че става дума за това да избереш себе си

Напоследък научих, че не е значимо кой ти липсва, а да избереш хора, които избират теб.

Научих, че може би не става въпрос за вратите, които се затварят, а за това да обърнеш внимание на тези, които се отварят. 

Разбрах, че може би не става дума за съвършенство, а за умеенето да се научиш да съжителстваш с минусите си.

Напоследък научих, че може би не става въпрос за това кой излиза, а по-скоро кой влиза в живота ти, с цел да ти помогне да почистиш бъркотията.

Научих, че не е значимо какъв брой пъти падаш, значимото е да станеш още веднъж с нов проект.

Напоследък научих, че лекуването не би трябвало да е красиво и сълзите не те вършат слаб, само че от време на време тези самотни моменти са от значително значение за развиването ти.

Напоследък научих, че на всички ще ни липсва някой в даден миг и това не ни прави слаби, а просто потвърждава, че любовта е била същинска даже в тяхно неявяване.

Напоследък научих, че няма период за изцелението. Няма място, на което можеш да отидеш или версия на себе си, в която можеш да се превърнеш, с цел да се отървеш от нея. Разбрах, че не можеш да преодолееш нещо, пробвайки се да го избегнеш.

Напоследък научих, че няма логичност, когато става дума за страсти и от време на време възприятията на хората просто се трансформират и не можеш да направиш нищо, с цел да ги върнеш назад.

Напоследък научих, че единственото същинско нещо, което можеш да направиш, е да покажеш най-хубавото от себе си и да се надяваш, че този, който е от получаващата страна, е на стадий, в който е подготвен за сходни неща. В същото време е значимо да знаеш, че това не постоянно ще бъде по този начин.

Напоследък научих, че не можеш да научиш някого да те почита и от време на време най-трудните разходки, които ще предприемеш, са надалеч от тези, които не могат да те поддържат по метода, по който се нуждаеш, с цел да бъдеш най-хубавата своя версия. Че от време на време даже хората, които ни обичат най-вече, са токсични за нас и от тях е най-трудно да се дистанцираме.

Напоследък научих, че в случай че би трябвало да се отдалечиш от някого или нещо, направи това без мъка, възмущение или недоброжелателност, тъй като хората ще запомнят най-вече по какъв начин си тръгваш.

Напоследък научих, че от време на време ще би трябвало да прощаваш на хората, макар че те може и да не съжаляват, само че ти заслужаваш успокоение и благополучие вътре в себе си.

Напоследък научих, че най-трудният човек, на който ще би трябвало да се научиш да прощаваш, си самият ти, тъй като всеки към момента се учи, пробва и се стреми да направи всичко допустимо да води живот, с който се гордее.

Научих, че от време на време по пътя към това да станеш най-хубавото си аз ще има моменти, в които си най-лошата своя версия, само че даже и тогава ще има хора, които те избират, обичат и желаят, само че на първо място би трябвало да помниш постоянно да избираш себе си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР