Напоследък многобройни статистики показват, че голям брой жени умишлено не

...
Напоследък многобройни статистики показват, че голям брой жени умишлено не
Коментари Харесай

8 причини защо има все повече необвързани жени

Напоследък многочислени статистики демонстрират, че огромен брой дами съзнателно не са във връзка и даже нямат желанието да се обвържат. Ако се чудите какви са аргументите за това, ето 8 от тях:

1. Жените изкарват задоволително пари

Жените стават все по-независими финансово, защото заплащането става все по-равностойно. Много дами към този момент заемат и управителни позиции. Те изкарват задоволително пари и нямат потребност от финансова помощ.

2. Жените от ден на ден ценят свободата си

Напоследък доста дами избират да отделят време за себе си, вместо да готвят, чистят и подреждат. По-важно е да се грижат за себе си, в сравнение с за брачен партньор и деца.

3. Жените са прочувствено постоянни

В съпоставяне с предходни години, сега дамите са доста по-стабилни прочувствено. Това е поради равните права сред половете, образованието и множеството благоприятни условия, които са нямали допреди половин век.

4. Предпочитат неангажиращите връзки

Напоследък дамите навлизат все по-често в сходни връзки. Обикновено и мъжете харесват неангажиращите връзки, които след това е допустимо да прераснат в нещо съществено.

5. Жените се доверяват мъчно

Ако преди думата “завинаги” в действителност е значела нещо огромно и същинско, то това в този момент несъмнено не е по този начин. Жените се доверяват извънредно мъчно, тъй като са наясно в какво общество живеем.

6. Мъжете се плашат от красиви и умни дами

Определено всеки мъж се тормози да направи първата крачка, когато против него стои красива, интелигентна, самостоятелна и съумяла жена. Ако можете да характеризирате себе си по този метод, не се чудете за какво много огромна част от мъжете не смеят да ви заговорят.

7. Жените имат високи упования

Една съумяла жена, която поддържа себе си и непрекъснато се пробва да се усъвършенства, чака мъж на същото равнище. Тя желае да има до себе си човек, който да я провокира интелектуално. Съвременните дами са все по-претенциозни към мъжете.

8. Жените не имат вяра в същинската обич

След няколко разочарования, на дамите им става все по-трудно да се доверят на мъж. Именно по тази причина е и по-сложно да се впуснат във връзка. За тях е по-сигурно да са сами, в сравнение с да доверят сърцето си на мъж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР