Напоследък миската е решила да се занимава с благотворителност и

...
Напоследък миската е решила да се занимава с благотворителност и
Коментари Харесай

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова омайва със сексапил и добро сърце


Напоследък миската е решила да се занимава с щедрост и да оказва помощ на нуждаещите се. Михаела бе специфичен посетител на благотворителния коледен базар, който се организира в ресторант “Faborge” на 15 декември.

Базарът бе проведен от Мисис България 2018 Яна Средкова и бе под надпис „ Подари Коледна вечеря на възрастен човек в потребност “. На събитието участваха доста известни българи, само че най-силно усещане направи точно Михаела. Тя беше заложила на ежедневна визия от блузка и дънки, само че даже по този начин тя не можеше да скрие сексапила, който извира от нея. Естествената ѝ хубост бе подчертана от неналичието на какъвто и да било грим.

Михаела сияеше, раздавайки положително. Въпреки че се появи към края на базара, плеймейтката купи доста неща и подари огромна сума пари за идеята. Тя показа, че сега взе участие в няколко благотворителни акции и прикани всички да вършим положително и да си оказваме помощ. Една от идеите, с която се е заела хубавицата, е поддръжката на надарени деца и младежи. Михаела сподели, че точно те са бъдещето на България и по тази причина не би трябвало да пестим средства, с цел да им оказваме помощ. Красавицата не стопира да ни изненадва и да ни кара от ден на ден да се влюбваме в нея.

Миналата седмица тя участваше в хитовото предаване по Нова ТВ „ Черешката на тортата “ и още веднъж впечатли всички – и гостите, и публиката. Ястията ѝ очевидно бяха доста вкусни и разнородни, а тя самата се беше погрижила за заниманието на гостите си. Михаела бе по-красива, по-забавна, по-мила и по-старателна отвсякога. Едва ли има някой, който не би бил благополучен да е в нейната компания.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР