Напоследък медиите преливат от новини за личния живот на Леонардо

...
Напоследък медиите преливат от новини за личния живот на Леонардо
Коментари Харесай

Забавленията на Леонардо ди Каприо с 22-годишната Меган Рош

Напоследък медиите преливат от вести за персоналния живот на Леонардо ди Каприо. А и няма по какъв начин да е другояче - актьорът очевидно е към момента в добра форма и води трогателен метод на живот.
 Имат ли връзка Ирина Шейк и Леонардо ди Каприо
Имат ли връзка Ирина Шейк и Леонардо ди Каприо

Нов мотив, който провокира подозрения

Последно се говореше, че се среща с модела Ирина Шейк, която има дете от някогашния си Брадли Купър. По-рано този месец Леонардо и Ирина бяха видяни на рождения ден на Наоми Кембъл на филмовия фестивал в Кан. Освен това съветският супермодел беше и измежду присъстващите на премиерата на последния филм с присъединяване на ди Каприо Killers of the Flower Moon. През пролетта двамата бяха дружно и на фестивала Coachella. Въпреки че се познават отдавана обаче, се твърди, че са просто другари. Редно е отбележим, поради наклонността Леонардо ди Каприо да излиза с девойки на възраст до 25 години, че Ирина Шейк e малко по-възрастна - на 37.

В края на предходната година артистът беше сантиментално обвързван и с различен супермодел - Джиджи Хадид. Тя също има дете от някогашния си Зейн Малик, само че пък е по-млада от Ирина Шейк - на 28 години. Според източници Джиджи и Леонардо към момента са в другарски връзки и се срещат, когато " натоварените им графици разрешават ". Основният приоритет на модела обаче си остава дребната ѝ дъщеричка.
 Снимка 614155

Неотдавна се твърдеше, че ди Каприо се е срещал и с Мая Джама, с която са се срещнали посредством общи другари. Актьорът обаче отхвърли да е имал връзка с нея.

Поредното ново име, което в този момент се свърза с него, пък е това на 22-годишният модел Меган Рош. Двамата са били видяни в компанията на няколко други мъже, техни другари, на яхта в Ибиса, Испания, през вчерашния ден, 4 юни, разбираме от Daily Mail.
 Стеф Клер Смит - момичето, което отхвърли на Леонардо ди Каприо
Момичето, което отряза Леонардо ди Каприо

Да, има и такива дами

Няма по какъв начин да не отбележим, че Леонардо ди Каприо наподобява в чудесна форма. Забележително добре наподобява и Меган Рош, облечена в тъмносин цялостен бански, спортно долнище и риза. Дали обаче сред тях двамата има освен това от другарство и приятни занимания, към този момент не е ясно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР