Напоследък Матю Пери се превърна в център на вниманието. И

...
Напоследък Матю Пери се превърна в център на вниманието. И
Коментари Харесай

Кога Матю Пери и Брус Уилис са купонясвали заедно

Напоследък Матю Пери се трансформира в център на вниманието. И няма по какъв начин е другояче, тъй като той таман през вчерашния ден публично издаде мемоарната си книга, в която намерено споделя за битката със зависимостта си.

Във Friends, Lovers and the Big Terrible Thing артистът от " Приятели " разкрива повече за живота си, като изключително внимание обръща на борбата с алкохолизма. И в една част от книгата, отдадена точно на тази тематика, се появява и главата, озаглавена Bruce Willis ( " Брус Уилис " ), в която читателите имат опция да прочетат повече за връзките сред двамата артисти.

Матю Пери и Брус Уилис освен се познават, само че и са работили дружно по комедията " Девет ярда ". Оказва се, че по това време двамата са пиели непрекъснато. Тогава обаче артистът от " Приятели " се е борил със зависимостта си към алкохола, до момента в който Уилис е имал мярка и е знаел по кое време към този момент да откаже последващо пиво.

" Имаше огромна разлика сред Брус и мен. Брус беше купонджия, аз бях привързан ", написа Матю Пери в книгата си.

На страниците ѝ обаче също е разказано и за грижовната страна на Брус Уилис.

" Понякога, в края на нощта, когато слънцето таман щеше да изгрее и всички останали си бяха отишли и купонът свърши, Брус и аз просто седяхме и си говорихме. Тогава видях същинския Брус Уилис - човек с положително сърце, грижлив мъж, безвъзмезден. Прекрасен родител. И прелестен артист. И най-важното, добър човек ", написа още Матю Пери.

За страдание обаче той признава, че с Уилис към този момент са изгубили връзка, само че в този момент се моли за него всяка вечер.

Припомняме, че през март стана ясно, че екшън артистът бе диагностициран с афазия и се отдръпва от актьорството. Тогава Матю Пери изрази поддръжката към сътрудника си с трогателен пост в Twitter, написа Entertainment Weekly.

" Скъпи Брус Уилис, толкоз скърбя да чуя през какво преминаваш, само че ти към момента си най-готиният човек, който съм срещал през целия си живот. Ще останеш в молитвите ми дълго, дълго време. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР