Напоследък Кристиан Костов все по-често започна да притеснява не само

...
Напоследък Кристиан Костов все по-често започна да притеснява не само
Коментари Харесай

Кристиан Костов: Чувствам се като клоун

Напоследък Кристиан Костов все по-често стартира да тормози освен почитателите, само че и най-близките си с проблемите си с психическото здраве, които не се срами да показа с почитателите си в мрежата.

Младият реализатор, който преди години популяризира страната ни на песенния конкурс " Евровизия " и реализира най-високата позиция, която България в миналото е заемала, постоянно споделя в обществените мрежи по какъв начин върви живота му, в какво въодушевление е, а неотдавна въпрос за негов почитател го накара да бъде по-откровен отвсякога, написа Шоу Блиц.

" Как е менталното ти здраве ", попита го почитател, а младият ни артист не се сдържа и не прикрива страстите, които явно съществено бушуват в душата му от известно време насам.

И въпреки всичко се опита да измести фокуса, залагайки на леко закачлив отговор: " Много ментално, не доста крепко ", съобщи Костов, а след това призна, че динамичността с страстите при него е много сериозна. Както в един миг може да е доста добре, по този начин да изпадне в рецесия в идващия.

" Неврозата е кучка ", продължи с откровенията си Крис, а почитателите му напряко онемяха. Въпреки че увери, че скоро ще бъде по-добре, той въпреки всичко не убеждава, че този миг е в действителност близо.

Припомняме, че преди месец Кристиан Костов още веднъж шокира почитателите си, заявявайки на висок глас, че не харесва лицето и тялото си. " Чувствам се като смешник, тъй като знам, че външният тип не е най-важното нещо. Аз съм доста други неща и сигурно не съм противен, само че все пак ненавиждам това тяло и лице ", написа тогава той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР