Напоследък, крипто индексът на страха и алчността изпитва колебания поради

...
Напоследък, крипто индексът на страха и алчността изпитва колебания поради
Коментари Харесай

Биткойн: Индексът на страха и алчността достигна 17-месечен връх

Напоследък, крипто показателят на страха и алчността изпитва съмнения заради несигурните стопански условия. Разбирането на последствията от този показател е от решаващо значение за тези, които се интересуват от крипто вложение.

В продължение на няколко дни Биткойн се търгува над $30,000, вследствие на което показателят му на страха и алчността доближи най-високото си равнище от ноември 2021 година насам. Текущата му стойност е 58, показвайки положение на.

Индексът пресмята стойности въз основа на индикатори като размер на търговията, пазарна динамичност, волатилност на цените и трендове в обществените медии. Тази информация оказва помощ на търговците и вложителите да вземат осведомени решения.

Този показател е значим инструмент за насочване в непредсказуемите води на търговията с цифрови валути. Високите равнища на страха могат да съставляват опция за покупка, до момента в който несъразмерната лакомия може да сочи към промяна на пазара.

Боби Лий, основен изпълнителен шеф и създател на Ballet счита, че крипто зимата може скоро да завърши, което ще докара до евентуална.

Трейдърите би трябвало да бъдат готови за нараснала волатилност по време на крипто пролетта, защото на пазара може да се проявят обилни ценови съмнения.


 


От значително значение е да се поддържа дълготрайна вероятност и да се заобикалят прибързани решения, учредени на краткосрочни съмнения. С нарасналото доверие на вложителите, търговците би трябвало да бъдат готови и за внезапно повишаване на търсенето, което евентуално може да докара до нови исторически върхове за криптовалути като Биткойн и Етериум .

Миналото обаче не демонстрира бъдещи резултати, тъй че търговците постоянно би трябвало да работят внимателно.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР