Напоследък кафето с лимон придоби популярност като средство за отслабване.

...
Напоследък кафето с лимон придоби популярност като средство за отслабване.
Коментари Харесай

Лекар: Кафето с лимон е опасно

Напоследък кафето с лимон закупи известност като средство за намаляване. Въпреки това, съгласно диетолога Светлана Фус, използването му крие опасности от куп здравословни проблеми.

„ Първо, това това води до повишение на киселинността, а червата и панкреасът реагират първи на тази смяна. Следователно потреблението на кафе с лимон е много рискова за някои хора “, предизвестява диетологът.
Учени изясниха изгодата от кафето за организма
Учени от университетите в Саутхемптън и Единбург са разкрили изгодите от кафето за организма. Според тях използването на обичаната ободрител...
Прочети повече
Освен това, във връзка с успеваемостта си като средство за намаляване, кафето с лимон има още едно свойство - редуцира апетита. 

Намаляването на количеството на одобряваната храна може да докара до недостиг на минерали и витамини, нужни за поддържане на хубостта и здравето. Това се отразява неподходящо на положението на имунитета, кожата, косата и ноктите, предизвестява доктор Светлана Фус, представена от medikforum.ru.

Важно: Статията е само с осведомителен темперамент! Предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор и със експерт по здравословно хранене!

 
Отслабване с кафе – ето по какъв начин се прави
Кофеинът в кафето може да помогне да свалите няколко кг или даже да предотврати наддаване на тегло, само че не може да ви помогне да...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР