Напоследък, където има драми и смърт, Корнелия Нинова е като

...
Напоследък, където има драми и смърт, Корнелия Нинова е като
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Като гледам опозицията, Борисов ще управлява още 20 г.

Напоследък, където има драми и гибел, Корнелия Нинова е като оплаквачка - върви и си прави фотосесии с тъгата на хората. Човек би трябвало да има мярка, да остави хората с тъгата им. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 ръководителят на Комисията по просвета и народен представител от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Тези хора купиха на безценица българската страна по време на приватизацията, а в този момент се държат като моралисти. Какво толкоз ще стане, като ни смъкват от власт - властта би трябвало да се ръководи. Нали я вземаха властта, какво направиха? Като виждам какъв брой е слаба опозицията, Бойко Борисов ще кара още 20 години, съобщи Рашидов. 10 години работих с Борисов, няма по-приятен човек за работа – диалогичен е, постоянно се търси най-хубавото решение, добави депутатът от ГЕРБ.

Законът и разпоредбите на играта разрешават на Бойко Борисов да си избере екип и той отговорност за това. Ако реши да смени тримата министри, има цялостното право, ще приема решението му. Но в случай че някой счита, че оставките ще оправят нещо, грубо се лъже. И тримата са доста положителни експерти, сподели оше Вежди Рашидов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР