„Напоследък има остри критики, това значи че се движим в

...
„Напоследък има остри критики, това значи че се движим в
Коментари Харесай

Петков: Напоследък има остри критики, движим се в правилна посока

„ Напоследък има остри рецензии, това значи че се движим в вярната посока. До този миг опозицията не прави нищо друго с изключение на неконструктивна критика”. Това разяснява министър председателят Кирил Петков пред медии в Народното събрание.

Той отиде там вечерта, с цел да разиска новите планове в проекта за възобновяване дружно с финансовия министър Асен Василев и депутати от ръководещата коалиция. " Утре има планувано и публично разискване ", означи Василев. Той ги е уведомил в елементи за измененията, свързани с проекта.

" Министърът на финансите и вицепремиерът по еврофондовете ни осведоми в елементи за измененията, които са свързани с Плана за възобновяване и развиване. Имахме доста изчерпателно пояснение. Аз съм доста удовлетворен от това, което чух ", сподели Петков.

Според него Бюджет 2022 е „ доста изискан, няма хора под линията на бедност”.

„ Искам да поздравя сътрудниците ми, тъй като това е може би най-хубавият бюджет, който съм виждал ", посочи той.

„ Има изпратени съответни планове на база забележките, нищо няма да бъде финализирано, до момента в който не минем през публично разискване. Утре ще има двучасово разискване и ще се прожектира онлайн. Обсъдихме планове, разнообразни от тези в проекта ", разясни Асен Василев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР