Напоследък фолк певицата Андреа е отново под светлините на прожекторите,

...
Напоследък фолк певицата Андреа е отново под светлините на прожекторите,
Коментари Харесай

Андреа показа дома си

Напоследък фолк певицата Андреа е още веднъж под светлините на прожекторите, откакто персоналният й живот и връзките с Кубрат Пулев вълнуват цяла България. Тя по този начин и не съумя да възобнови кариерата си, само че пък за сметка на това името й ежедневно участва в медиите. 

А неотдавна прибавен кадър пък сподели част от жилището на русокоската, който до този миг пазеше в цялостна загадка и не позволяваше на никого да го снима и демонстрира обществено. 

Изпълнителката на " Полудей " показа на стори в Инстаграм, че е получила букет с рози за 8-ми март. С въпросното фото Андреа разкри и част от вкъщи си, а точно хола. Личи си, че звездата живее в много аристократично жилище, само че в това време е цялостно с картини и фотоси.



Преди няколко дни певицата призна, че с Кубрат са в прелестни отнпшения, а той даже е бил на рождения й ден през януари. След раждането на второто дете на Кобрата, Андреа разгласява за малко диалог с някогашната брачна половинка на някогашния мъж на актуалната половинка на боксьора, което си беше типичен компромат. След това обаче последва мъртвило, в което Андреа качваше единствено от професионалните си фотосесии.

Фолк звездата разкри, че пази положителни усеща към някогашния си Кубрат Пулев. " Аз си оставам с положителни усеща към всички хора, които са били в моя живот. Не може с някого да сте си делили живота толкоз години и… Абе, той не приказва за мен, за какво аз би трябвало да приказвам за него. 15 години той е бил там, бил е слушател, зрител… Като един човек е живял с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е дружно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?! ", не крие певицата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР