Напоследък Ева Мендес използва профила си в Instagram, за да

...
Напоследък Ева Мендес използва профила си в Instagram, за да
Коментари Харесай

Как Ева Мендес защити Райън Гослинг

Напоследък Ева Мендес употребява профила си в Instagram, с цел да демонстрира по какъв начин се оправя с децата в изключителното състояние. Така неотдавна видяхме по какъв начин девойките са изрисували цялото ѝ лице с разнообразни ярки цветове. И без да го признава (а тя го направи), на всички ни излиза наяве, че по никакъв начин не й е елементарно.

В нова обява актрисата споделя и за безсънната си нощ, в която е желала да възнамерява рождения ден на по-малката си щерка през седмицата. И до момента в който по-голямата част от почитателите ѝ я поздравиха за всеотдайността и демонстрираха схващане към родителските ѝ несгоди, откриха се и такива, които да подлагат на критика.

Някои упрекнаха Райън Гослинг, че не отделя задоволително време на двете си момиченца, а Мендес е трябвало да се оправя като самотна майка. Като добра брачна половинка обаче, тя побърза да отбрани мъжа си.

" Създадох този профил, с цел да се свързвам с други дами. Когато споделям, че съм изтощена майка, желая да се свържа с други изтощени майки, а не да загатвам, че татковците не вземат участие в живота на децата си. Не желая да минимализирам тяхната роля в живота на децата ", написа актрисата.

View this post on Instagram
A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on May 22, 2020 at 10:46am PDT

Ева Мендес прецизира, че в своя профил желае да приказва за себе си и своите проблеми, без да въвлича мъжа си, като го хвали или подлага на критика. Това не значи, че той не е прелестен татко.

" Не желая да прекосявам границите, които съм си сложила, а включително влиза и да не разясня фамилията си ", безапелационна е Мендес.
 Ева Мендес, игрите с децата ѝ и кой направи актрисата за посмешище
Кой направи Ева Мендес за посмешище

Деца по време на изключително положение
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР