Напоследък емоциите при Григор Димитров са на двата полюса. Преди

...
Напоследък емоциите при Григор Димитров са на двата полюса. Преди
Коментари Харесай

Ново начало за Гришо след раздялата с Мадалина

Напоследък страстите при Григор Димитров са на двата полюса. Преди повече от месец за пръв път се заприказва, че двамата с последната му половинка са разграничени. Скоро по-късно получихме и удостоверение. A на фона на любовното отчаяние родният тенисист записа няколко победи, с цел да трансформира 2023 в една от най-силните години в професионалната си кариера.
 Григор Димитров, Новак Джокович и кой е спечелил най-вече пари от наградни фондове в тениса
Колко е спечелил Григор Димитров от тениса

До момента от наградни фондове

След изгубения от Новак Джокович край на " Мастърс ", Гришо се отдаде на заслужена, само че и много необикновена отмора. От години той живее в Монте Карло и е привикнал да бъде обкръжен от разкош както вкъщи, по този начин и по време на дългите си пътувания до разнообразни точки от света.

Този път обаче Димитров избра по-различно прекарване. Той разгласява на стори и в профила си в Instagram фрагменти от къмпинг с кемпер в мъжката компания на своя треньор и екип.
 Снимка 643933

 Снимка 643934

От описанието към едната фотография разбираме, че тенисистът към този момент е почнал подготовката си за идната 2024 година и всички са фокусирани върху това той да продължи да се показва най-малко толкоз добре, колкото в последните месеци.

Е, до момента нееднократно бяхме виждали Гришо в петзвездни хотели и изискани заведения за хранене, само че за пръв път го видяхме да си подготвя ориз на газов котлон. Явно това отделяне от света е част от възстановителната и подготвителната програма. А по усмивката му можем да съдим, че в действителност му се е отразило добре.
 Мадалина Геня за Григор Димитров - какво написа някогашната на тенисиста след изгубения му край
След изгубения край - какво сподели Мадалина Геня по адрес на Григор Димитров

Бившата на Григор с първа демонстрация след раздялата

Друго, с което Димитров изненада почитателите си в последните дни, е новата си прическа - много по-къса от предходната. Черно-бялата фотография с новата си визия, която публикува в профила си, събра над 60 хиляди лайкове. " Зареждане... епизод XV ", написа той, очевидно визирайки следващия сезон в професионалния тенис, който му следва.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР