Напоследък Джон Траволта е на вълна екшъни. След като влезе

...
Напоследък Джон Траволта е на вълна екшъни. След като влезе
Коментари Харесай

Джон Траволта обратно в екшъна

Напоследък Джон Траволта е на вълна екшъни. След като влезе в ролята на положителния шериф в Mob Land едвам предходната година, напълно скоро следва да го забележим още веднъж в още един престъпен трилър.
 Как Джон Траволта си навлече гнева на италианците
Как Джон Траволта си навлече гнева на италианците

За един пачи танц става въпрос

В Cash Out артистът изиграва пенсионирания професионален обирджия Мейсън, който фалшифицира гибелта си преди да се откаже от незаконната си специалност. Решението му да се отдаде на заслужена отмора обаче е осуетено от брат му Шон (Лукас Хаас), който му насочва неустоимо предложение - банков грабеж, обещаващ да бъде най-големия и печеливш удар в кариерата му до момента.

Мейсън не се колебае изключително и бързо взема решение да се върне към старите си професионални корени. Обирът обаче се проваля, а крадците са хванати в капан в банката дружно със заложници. Разбира се, ФБР и Интерпол се намесват. А за Мейсън обстановката става още по-сложна, когато схваща, че по престъпния случай като договарящ работи не кого да е, а някогашната му Декър. В ролята е Кристин Дейвис от " Сексът и градът ".
 Снимка 657819

 Джон Траволта и фотографията с децата му, която показа за Коледа
Специалната коледна фотография на Джон Траволта

Актьорът залага на традициите

Cash Out към този момент има и филмов откъс, който загатва завръзката на историята. Сценаристи на екшъна са Дипо Осени и Дъг Ричардсън, като последният е работил и по класики в жанра като " Умирай мъчно 2 " от 1990 година и " Лоши момчета " от 1995 година

Премиерата на Cash Out e на 26 април
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР