Напоследък чувам доста критични бележки, че нещата се движат бавно,

...
Напоследък чувам доста критични бележки, че нещата се движат бавно,
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Не сме във властта да затваряме заведения

Напоследък слушам много сериозни бележки, че нещата се движат постепенно, че се желае още и че не се прави задоволително за народа. Това съобщи водачът на партия „Атака“ и ръководител на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров по.

„Да, имаме икономическа непоклатимост, напредък 4% и добър интернационален статус, достижения дипломатически, сполучливо европредседателство, само че не би трябвало да се успокояваме“, изясни той и добави, че „управлението е непрестанно състезание“.

„В момента хората са очевидци на нещо, което го назовават препирня или кавги вътре в патриотичната коалиция. Моите сериозни бележки бяха отправени към вицепремиера Симеонов – те бяха обосновани, аргументирани и във всички случаи бяха отговор на негови дейности или изказвания.
Аз не атакувам пръв, само че умея да се пазя и умея да защищавам и достолепието си“, безапелационен е Сидеров.

Този, който е в ръководството – вицепремиерът Симеонов, вицепремиерът Каракачанов, министрите, които сме показали и изцяло видяно държавното управление – би трябвало да разбере, че не можем да лежим на лаври, не може да се занимаваме с дребнотемия. Не сме във властта да затваряме заведения или да отваряме други, изясни водачът на „Атака“.

Има заплаха ние да загубим „физиономия“, счита Сидеров, тъй като коалиция със мощна огромна партия като ГЕРБ постоянно носи този риск.

Проблеми има, призна Сидеров – „проблемите са, че се разконцентрираме, проблемите са, че може да загубим доверието, което сме спечелили, както станахме трета политическа мощ „Обединени патриоти“ по този начин да отидем много обратно, в случай че не се концентритраме и не поставим значимите теми“.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР