Напоследък често се носят слухове, че Никол Шерцингер и Григор

...
Напоследък често се носят слухове, че Никол Шерцингер и Григор
Коментари Харесай

Никол и Гришо лудуват на яхта

Напоследък постоянно се носят клюки, че Никол Шерцингер и Григор Димитров имат любовни проблеми поради натоварените си графици. Но 40-годишната певица и 27-годишният тенисист ги отхвърлиха, като през вчерашния ден се появиха дружно на яхта.

Двамата изглеждаха по-влюбени от всеки път и не спираха да интимничат и да флиртуват един с различен. Нашето момче се радваше на прелестите на приятелката си, която беше облечена в несъразмерен бял бански.
На една от фотосите той закачливо я гали по дупето.

#nicolescherzinger

Публикация, споделена от Red Carpet #Mood (@redcarpetmood) на Юли 23, 2018 в 1:47 PDT

Никол и Гришо се забавляваха на яхта в известния курорт Сен Тропе. Вечерта пък се отдадоха на сантиментална вечеря в локален ресторант.

Nicole Scherzinger foi flagrada no maior #love em #sainttropez na #frança. A ex-vocalista da #girlband #pussycatdolls e o jogador de #tenis Grigor Dimitrov estão namorando a mais de três anos viva o amor. #nicolescherzinger #grigordimitrov #fofoca #falomesmo #vidadefamosos #fama #coisasdefamosos #famosos #tititi #babado #ricosefamosos #celebridades #estrelasdetv #star #superstar #mundodafama #celebridade #vidadeartista #tapetevermelho

Публикация, споделена от linguasolta (@linguasoltabrasil) на Юли 22, 2018 в 5:41 PDT

Nicole Scherzinger and her beau Grigor Dimitrov on St Tropez boat trip
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР