Напоследък Cardano (ADA) се превръща в една от най-обсъжданите криптовалути,

...
Напоследък Cardano (ADA) се превръща в една от най-обсъжданите криптовалути,
Коментари Харесай

Спадът на Cardano може да се окаже бича възможност за инвеститорите

Напоследък Cardano (ADA) се трансформира в една от най-обсъжданите криптовалути, на фона на спада на стойностите на Биткойн и Етериум.

Али Мартинес, трейдър и анализатор, допуска , че макар неотдавнашния спад, в действителност това може да бъде още един бичи тест, преди ADA да реализира задачата си на обърнатия модел глава и плещи (head and shoulders).

Моделът е характерен сигнал за механически разбор, който допуска превръщане на тренда към бичи. Въз основа на графиката на Cardano наподобява, че криптовалутата е на път да приключи този модел и в случай че това стане, цената ѝ евентуално може да се увеличи през идващите седмици.

Въпреки това е от значително значение да се означи, че бичата вероятност на ADA зависи от 200 дневната експоненциална пълзяща междинна (EMA) на дневната графика, която би трябвало да остане на $0.39, с цел да може цифровия актив да резервира възходящия си подтик. В случай че сериозното равнище на поддръжка бъде нарушено, това може да значи, че има смяна в пазарните настройки, което да докара до мечи тренд за ADA.


НЕ ИЗПУСКАЙ: 


Следователно, вложителите би трябвало да следят придвижването на цените на цифровия актив и всички развития, които могат да повлияят на бъдещото му ценово придвижване.

Освен опцията за позитивни ценови придвижвания, Cardano е водеща и във връзка с интензивността на разработчиците в GitHub.

Понастоящем мрежата има общо 661 (приносa към кода), което доста надминава други водещи блокчейн планове. Това е удобен знак за бъдещето на криптовалутата , показващ ангажираността на екипа към нововъведенията и непрекъснатото рационализиране, които са от решаващо значение за дълготрайния триумф на всеки блокчейн план.

Като цяло, с обща пазарна капитализация от $14.05 милиарда, ADA понастоящем се подрежда на седмо място по пазарна стойност на цифровите активи. В момента се търгува на цена от $0.40, което е спад с 4.5% през последните 24 часа и има размер на търговията от $435 милиона.


 


През първото тримесечие пазарната капитализация на ADA претърпя напредък от $8.6 милиарда до $13.2 милиарда, което надлежно я направи седмата по величина криптовалута по пазарна капитализация.

Ако бичият подтик на ADA се резервира, цената на токена евентуално може да доближи към $0.50 през идващите седмици и месеци. Въпреки това вложителите би трябвало да останат внимателни и да се осведомят за всички пазарни промени, които могат да повлияят на ценовото деяние на ADA.

През първото тримесечие на 2023 година Cardano означи незабравим прогрес. Докладът за първото тримесечие на 2023 година на компанията, изгтовен от Messari, разкри, че пазарната оценка на ADA на Cardano е повишена с 54% за тримесечие, което демонстрира ярко бъдеще за мрежата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР