Напоследък бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди изобщо не

...
Напоследък бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди изобщо не
Коментари Харесай

Това ли е краят за Жизел Бюндхен и Том Брейди

Напоследък бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди въобще не вървеше безпрепятствено. Сега към този момент обаче двамата са стигнали до общо решение по какъв начин не престават оттук насетне.
 Жизел Бюндхен, Том Брейди и неналичието на секс ли е повода за раздялата им
Под завивките на Жизел Бюндхен и Том Брейди

Липсата на секс ли е повода за раздялата на двамата

Двойката публично се развежда след цели 13 години брак. Това Жизел и Том оповестиха в две обособени изказвания късно през вчерашния ден, 28 октомври.

В Instagram те споделиха, че въпреки да се разделят и решението им да е извънредно, ще се погрижат да отгледат добре двете си деца и приканиха персоналното им пространство да бъде почетено, написа Entertainment Weekly.

" С огромна признателност за времето, прекарано дружно, Том и аз финализирахме другарски нашия бракоразвод. Моят приоритет постоянно е бил и ще продължат да бъдат нашите деца, които обичам с цялото си сърце. Ще продължим да бъдем родители, с цел да им дадем любовта, грижите и вниманието, които доста заслужават.

Решението за преустановяване на брака в никакъв случай не е елементарно, само че ние се разделихме и макар че, несъмнено, е мъчно да преминем през нещо сходно, аз се усещам благословена за времето, което прекарахме дружно и искам най-хубавото на Том ", написа в Instagram стори Жизел Бюндхен.
 Снимка 592908

Бившият й към този момент брачен партньор Том Брейди също показа свое изказване в стори в Instagram. По думите му и двамата са " благословени с красиви и прелестни деца ", които ще бъдат главната им грижа.
 Снимка 592907

Той не крие, че разводът за него е мъчителен и сложен, само че все пак положителните връзки с Жизел ще бъдат непокътнати. " Ние обаче желаем единствено най-хубавото един за различен ".
 Жизел Бюндхен, Том Брейди, Кели Слейтър и мъжете, с които моделът е излизала в предишното
Мъжете в живота на Жизел Бюндхен

Светът е в очакване какво ще се случи с нея и Том Брейди

Според източници някогашните към този момент съпрузи Жизел Бюндхен и Том Брейди са се споразумели за взаимно настойничество над сина им Бенджамин (12г.) и щерка им Вивиан Лейк (9 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР