Напоследък алткойните демонстрират впечатляващи резултати на пазара. Например SOL, родният

...
Напоследък алткойните демонстрират впечатляващи резултати на пазара. Например SOL, родният
Коментари Харесай

Задава ли се нов алткойн сезон на крипто пазара?

Напоследък алткойните показват впечатляващи резултати на пазара. Например SOL, родният токен на Solana, означи незабравим растеж, което демонстрира възходящ интерес към криптовалутите с изключение на Биткойн.

Въпреки забележителното показване на някои алткойни, анализаторът Джейкъб Канфийлд предизвести, че може би към момента не е настъпил “ “.

Той уточни, че въпреки доста алткойни да са спечелили доста по отношение на щатския $, те губят позиции по отношение на Биткойн . Канфийлд акцентира, че същинският алткойн сезон ще стартира, когато превъзходството на Биткойн прояви мечи тренд, сигнализирайки за смяна в структурата на пазара.

Тъй като вълнението за евентуалния алткойн сезон се разгаря, Мати Грийнспан, основен изпълнителен шеф на Quantum Economics посъветва вложителите да схванат добре другите оферти за стойност и инфлационните/дефлационните аспекти на всеки алткойн.

Използвайки богатия си опит в оценяването на токени, той посочи преимуществото на директното взаимоотношение със основателите на планове, въпреки и постоянно да разчита на вътрешен глас за оценките.

Излизайки от нескончаем мечи пазар, Грийнспан акцентира, че е значимо да се обръща внимание на плановете, които интензивно напредват напоследък. Тази фаза на развиване под радара може да послужи като значим знак за триумф в идния алткойн сезон.

Насърчавайки вложителите да навлизат внимателно на пазара, Грийнспан уточни разпространяването на измамите и им предложи да се научат да пазят сами активите си и да съхраняват частните ключове на портфейлите си.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР