Наполи стигна до точка срещу Милан в един от най-любопитните

...
Наполи стигна до точка срещу Милан в един от най-любопитните
Коментари Харесай

Наполи обърна Милан от 0:2, Интер би Рома

Наполи стигна до точка против Милан в един от най-любопитните мачове от десетия кръг на Серия А. Росонорите поведоха с 2:0, само че южняците се добраха до 2:2.

Двубоят сред последните два първенеца в Серия А стартира с предимство на гостите и още във втората минута Оливие Жиру пропусна да открие резултата. Това въпреки всичко се случи 20 минути по-късно, когато Кристиан Пулишич изведе Жиру за 0:1. В 31-ата минута още веднъж Жиру се разписа за 0:2 след асистенция на Давиде Калабрия.

Наполи обаче обърна нещата през второто полувреме. Пет минути след почивката Матео Политано върна един гол – 1:2. В 63-ата минута Джакомо Распадори изравни до 2:2. Четири минути по-късно Рафаел Леао беше близо три гола за Милан, само че пропусна.

Натан беше изпъден в 89-ата минута, само че южняците удържаха до края. Милан няма победа в последните си три дуела от всички шампионати и е на трето място в Серия А с 22 точки. Наполи е четвърти с четири точки по-малко.

В различен мач нощес победи Рома с 1:0 с гол на Маркюс Тюрам. Така нерадзурите се върнаха на първото място в класирането. Тимът има 25 точки, с две повече от Ювентус. Рома е на осмо място с 14 точки. Преди провалянето вълците бяха в серия от пет следващи победи.

Тюрам вкара в 81-вата минута, като се възползва от положително центриране на Димарко.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР